Službenik za informiranje u CSS Karlovac

Miroslav Schlossberg je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Centar za socijalnu skrb Karlovac

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Centar za socijalnu skrb Karlovac trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Miroslav Schlossberg

Za: Centar za socijalnu skrb Karlovac

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Na vašem webu navodite ime službenika za informiranje (Sunčica Horvat Peris, dipl.iur), no nedostaje odluka o imenovanju službenika i email adresa službenika.

Dostavite sljedeće informacije:
1. Odluka o imenovanju aktualnog službenika
2. Email adresa službenika za informiranje odnosno email adresa na koju se zaprimaju elektronski PPI zahtjevi, a sukladno preporukama Povjerenika za informiranje.

Također, podsjećam da je vaša zakonska obveza obavijestiti Povjerenika za informiranje o izmjeni osobe za pristup informacijama kao i elektronske adrese. Trenutno registar službenika i dalje prikazuje prijašnjeg službenika za informiranje i pogrešnu adresu za PPI ovog tijela:
http://tjv.pristupinfo.hr/?search=Centar...

S poštovanjem,

Miroslav Schlossberg

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25., stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Miroslav Schlossberg je ostavio/la bilješku ()

Povjereniku za informiranje poslana je predstavka jer tijelo nije odgovorilo na zahtjev u zakonskom roku: http://bit.ly/zppi-predstavka

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org