Rješavanje viškova i manjkova zaposlenika u školama

Igor Borić je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ured državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, Gospić

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Ured državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, Gospić trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Ured državne uprave u Ličko-senjskoj županiji

Poštovani,

temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15) pozivam Vas da mi dostavite sljedeće informacije o rješavanja viškova i manjkova zaposlenika u školama:

• Provodi li Vaš ured ili Vaši predstavnici u Povjerenstvu za viškove i manjkove provjeru prijava viškova i manjkova zaposlenika u školama? Ukoliko da, molim Vas navedite kako.

• Je li nadležno tijelo nadziralo rad Vašeg ureda ili Vaših predstavnika u Povjerenstvu za viškove i manjkove ili Povjerenstva za viškove i manjkove? Ukoliko jest, molim da mi se dostavi dokaz o nadzoru.

• Je li Vaš ured zaprimio primjedbe na rad Vaših predstavnika u Povjerenstvu za viškove i manjkove ili Povjerenstva za viškove i manjkove? Ukoliko jest, molim navedite na što su se odnosile?

Molimo Vas da tražene informacije dostavite u što kraćem roku, a najkasnije u roku propisanom čl. 20. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13,85/15) na e-mail: [email address]

S poštovanjem,

Igor Borić

Sent request to Ured državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, Gospić again, using a new contact address.

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org