Ugovori s medijima

Damir Tomić je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Univerzal, Đakovo

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Univerzal, Đakovo trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Poštovani Univerzal, Đakovo,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Postoje li i pod kojim uvjetima ugovorena rješenja, odluke, specifikacije, cjenici, ugovori, zakonski, podzakonski akti ili slični dokumentati kojima je definirano oglašavanje aktivnosti Univerzala d.o.o. (kao i uprave spomenutog gradskog poduzeća - direktora, savjetnika direktora, predsjednika Nadzornog odbora i članova Nadzornog odbora Univerzala, kao i svih jedinica i djelatnosti tvrtke uključujući i gradski bazen) s Radio Đakovom (http://www.radio-djakovo.hr/) i Novim Radiom (http://www.novi-radio.hr/) te Glasom Slavonije (http://www.glas-slavonije.hr/). Molim da mi se navedeni dokumenti dostave.

S poštovanjem,

Damir Tomić

Poštovani Univerzal, Đakovo,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija na moj Zahtjev o ugovorima s medijima.
Bili ste duzni odgovoriti najkasnije 16. rujna.

S poštovanjem,

Damir Tomić

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete:

1) Podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje najkasnije u roku 30 dana od dana podnošenja zahtjeva i pokrenuti drugostupanjski postupak, i/ili
2) Podnijeti predstavku Povjereniku za informiranje jer tijelo ne poštuje propisane zakonske rokove.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na:
http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Za slanje predstavke ne postoji rok, možete je poslati čak i kada istekne rok za žaljenje. Kako bismo vam olakšali, kreirali smo ovaj online obrazac za slanje predstavke:
https://imamopravoznati.typeform.com/to/...

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org