OIB: AT Rba-zadruga

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Ministarstvo financija, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Ministarstvo financija, Zagreb

smatramo da sukladno zakonu o pravu na pristup informacijama imamo pravo znati, da li su AT rba-zadruge kao npr. Raiffeisenbank Feldkirchen-Kalsdorf registrirana zadruga s ograničenom odgovornošću, uz zahtjev za dodjelu HR OIB-a, priložile izvod iz AT sudskog regista, (s prijevodom na Hrvatski jezik po za to ovlaštenom sudskom tumaču), znači pod određenim registarskim brojem odnosno MBS brojem, što znači firmenbuchnummer (FN 33345 x) i po ovlaštenoj osobi za zastupanje tog poslovnog subjekta ?!

Postoji li mogućnost da nakon što je AT rba-zadruga Raiffeisenbank Feldkirchen-Kalsdorf brisana iz AT sudskog registra, OIB: 76326640038 koristi neka druga RBA-zadruga ?!

Sukladno gore navedenom predlažem da mi se uz odgovor dostave isprave temeljem kojih je dodijeljen OIB: 76326640038 Raiffeisenbank Feldkirchen-Kalsdorf sada brisanom posl. subjektu iz AT sudskog registra.

S poštovanjem,
Mira Veljačić

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org