Tehnološki parkovi (otvaranje baze podataka)

Lana Podgoršek je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo poduzetništva i obrta

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Ministarstvo poduzetništva i obrta

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Molim vas dostavu u elektronskom obliku pogodnom za ponovnu uporabu prema čl.3, st.6 i st.11 ZPPI-ja (otvoreni oblik npr. csv, xls) sve informacije prepoznate u Adresar tehnoloških parkova.

Također Vas želim podsjetiti da ste sukladno članku 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 025/2013, NN 085/2015) dužni objaviti ovakve baze podataka u obliku koji omogućuje ponovnu uporabu te na Akcijski plan Partnerstva za otvorenu vlast (https://goo.gl/ZEsGuo) za otvaranje ovakvih skupova podataka putem Portala otvorenih podataka: data.gov.hr, mjera 3.3. akcijskog plana, sukladno tome Vas molim da pošaljete link na traženi skup podataka na Portalu otvorenih podataka.

Svrha u koju želim ponovno upotrijebiti informacije je nekomercijalna.

S poštovanjem,
Lana Podgoršek

Davor Nikolić, Ministarstvo poduzetništva i obrta

1 privitaka

Poštovana,

u privitku dostavljamo tražene podatke uz napomenu da dostavljamo verificirane podatke odnosno upise u Jedinstveni registar, a temeljem kategorizacije poduzetničkih potpornih institucija prema članku 4. Zakona o unapređenju poduzetničke infrastrukture, uz napomenu kako tehnološki park nije kategorija u okviru Zakona te slijedom toga u Jedinstvenom registru nemamo podataka o istima.

Obzirom da smo u procesu migriranja s vlastite domene na sustav gov.hr, očekujemo vrlo skoro i te podatke na poddomeni središnjeg državnog portala.

S poštovanjem,

D. Nikolić

prikazati citirane dijelove

Lana Podgoršek

Poštovani,

hvala vam na dostavljenom odgovoru s XLSX datotekom.

Zadovoljili ste proformu zahtjeva s xlsx oblikom, ali u datoteci je 19 redova za 3 Tehnološka parka što datoteku čini nepogodnom za ponovnu uporabu.

Molim Vas ispravak formata na način da bude strojno čitljiv i molim Vas link na data.gov.hr gdje je tražena informacija objavljena.

S poštovanjem,
Lana Podgoršek

Davor Nikolić, Ministarstvo poduzetništva i obrta

Poštovana gđo Podgoršek,

obzirom da smo Vam dostavili tražene podatke, a imajući u vidu velik broj sličnih zahtjeva, sukladno članku 27. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama smatramo da smo izvršili svoju obvezu. Isto tako, podaci će biti objavljeni u što skorijem roku na data.gov.hr obzirom da smo u fazi migriranja na središnji državni portal.

S poštovanjem,

Davor Nikolić

prikazati citirane dijelove

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org