Upit_dozvole za prodaju sladoleda

Pisani zahtjev podnositelja Adela Ivić za Ministarstvo zdravstva, Zagreb

Zahtjev čeka na objašnjenje. Ako ste Adela Ivić, molimo prijavite se poslati dodatnu poruku.

Od: Adela Ivić

Za: Ministarstvo zdravstva, Zagreb

Poštovani,

molim Vas da nas uputite koje su sve dozvole potrebne za prodaja
nepakiranog sladoleda izvan prostorija. Molim Vas da nas ne
upućujte na Pravilnik O UVJETIMA ZA PRIPREMU I PRODAJU NAMIRNICA
IZVAN PROSTORIJA jer u njemu nisu navedene dozvole, pa Vas molim da
mi točno navedete što mi je sve potrebno kako bi ukoliko se odlučim
za pokretanje ovog posla imala sve potrebne dozvole koje su
zakonski propisane.

Hvala

S poštovanjem,
Adela Ivić

Spojite s ovim

Od: SLUŽBENIK ZA INFORMIRANJE
Ministarstvo zdravstva, Zagreb


Attachment Adela Ivi poziv na ispravak zahtjeva.pdf
31K Download View as HTML


[Subject only] RE: Upit_dozvole za prodaju sladoleda

otkrij citirane dijelove

Spojite s ovim

Od: SLUŽBENIK ZA INFORMIRANJE
Ministarstvo zdravstva, Zagreb


Attachment Adela Ivi poziv na ispravak zahtjeva.pdf
31K Download View as HTML


[Subject only] Ponovljeni poziv

otkrij citirane dijelove

Spojite s ovim

Administratorica Sonja - komentar ()

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama (ZPPI) "adresa" je vaša elektronska adresa putem koje ste poslali zahtjev elektronskim putem na internetskoj stranici Imamo pravo znati.

Tijelo javne vlasti može tražiti kućnu adresu ako treba dostaviti odgovor papirnato s dostavnicom i to samo kada rješenjem odbija ili odbacuje zahtjev za pristup informacijama i kada dostavlja rješenje na zahtjev za ponovnu uporabu informacija. Više pročitajte na http://imamopravoznati.org/help/privacy#...

Imamo pravo znati je javni portal za podnošenje zahtjeva za pristup informacijama te zbog sigurnosti vaših osobnih podatka i politici privatnosti ove internetske stranice ne preporučamo slanje kućne adresu putem ovog javnog portala jer ne možemo jamčiti da automatizirani roboti pretraživača (bot) neće pokupiti vašu kućnu adresu.

Savjetujemo vam da odgovorite u smislu:

"Na Vaš zahtjev dostavljam u nastavku svoju kućnu adresu: __________________ (ulica i kućni broj, mjesto). Sukladno čl. 17. st. 2. ZPPI-ja naznačujem da želim primiti Vaš odgovor na isti način i na istu elektronsku adresu putem koje ste zaprimili moj zahtjev. Molim vas da moje osobne podatke (npr. kućna adresa) uklonite prije dostavljanja odgovora elektronskim putem (na adresu @imamopravoznati.org) sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka."

Kada pošaljete odgovor, javite administratorima tako da kliknete na tipku "Prijavite ovaj zahtjev" i s popisa izaberite vrstu "Ostalo" a pod "Opis" navedite da se radi o uklanjanju vaše kućne adrese i administratori portala će cenzurirati vašu kućnu adresu u zahtjevu.

Sukladno Zakonu, ako ne naznačite na koji način želite primiti tražene informacije, tijelo javne vlasti dostavit će informaciju na isti način na koji ste podnijeli zahtjev odnosno na drugi ekonomičniji način (koji stvara manje troškova, a ostvaruje svrhu). Smatramo da slanje papirnih kopija poštanskim putem ne stvara manje troškova te uvijek inzistirajte odgovor digitalno pa čak i ako u tijelu trebaju skenirati dokumente koje ste ih tražili.

Tijelo će možda odgovoriti na vašu kućnu adresu da izbjegnu javnu objavu informacija koje ste zatražili. Možete odgovoriti i inzistirati da vam tijelo odgovor dostavi na elektronsku poštu putem koje ste dostavili zahtjev - tzv. adresa za odgovor (imamopravoznati.org adresa) jer je tako propisano ZPPI-om - ako se tijelo ogluši i dalje ne dostavi elektornskim putem, tada tijelo ne primjenjuje zakonske propise i možete podnijeti prijavu Povjereniku za informiranje.

Link to this

Stvari za uraditi s ovim zahtjevom

Bilo tko:
Ministarstvo zdravstva, Zagreb može: