Kompenzaciaske mjere za Roditelje odgojitelje

Ljiljana Dragić made this Freedom of Information request to Grad Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

The request was partially successful.

Za: Grad Zagreb

Poštovani,
S obzirom da je mjera dana 09.12.2021. godine na sjednici Skupštine grada Zagreba "revidirana" tražimo da nam navedete kompenzacijske mjere za korisnike statusa Roditelja odgojitelja koje gradonačelnik Tomislav Tomašević spominje u javnim nastupima a iste nigdje nisu dostupne za javnost.

S poštovanjem,
Ljiljana Dragić
predsjednica Udruge Hrvatska Mati
[email address]

Pristup informacijama gradonačelnika, Grad Zagreb

Poštovani,

dana 8. veljače 2022. obratili ste se s upitom kojim tražite informaciju o kompenzacijskim mjerama za korisnike statusa Roditelja odgojitelja. S time u vezi obavještavamo vas da je sukladno odredbi članka 18. stavka 3. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj: 25/13 i 85/15) propisano da pisani zahtjev sadrži naziv i sjedište tijela javne vlasti kojem se zahtjev podnosi, podatke koji su važni za prepoznavanje tražene informacije, ime i prezime i adresu fizičke osobe podnositelja zahtjeva, tvrtku, odnosno naziv pravne osobe i njezino sjedište.

Slijedom navedenog molimo da u roku od 5 dana dopunite svoj zahtjev navođenjem adrese fizičke osobe podnositelja zahtjeva na ovu mail adresu.

Molim potvrdu primitka.

Lp,

Ljiljana Podunajec, univ.spec.mag.iur.
Službenica za informiranje

show quoted sections

Alumni Stella left an annotation ()

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama (ZPPI) "adresa" je vaša elektronska adresa putem koje ste poslali pisani zahtjev elektronskim putem na internetskoj stranici Imamo pravo znati. Poštanska adresa nije potrebna za dostavu traženih informacija kada se zahtjev podnosi elektronskim putem sukladno tumačenju zakona Povjerenika za informiranje. Više možete pročitati na http://imamopravoznati.org/help/privacy.

Imamo pravo znati je javni portal za podnošenje zahtjeva za pristup informacijama te zbog sigurnosti vaših osobnih podatka i politici privatnosti ove internetske stranice preporučamo da ne šaljete vašu kućnu adresu putem ovog javnog portala - radije je pošaljite putem svoje privatne email adrese na email adresu službenika za informiranje. Email adresu službenika za informiranje pronalazite tako da kliknete na link s nazivom tijela javne vlasti, te na profilnoj stranici tijela javne vlasti na Imamo pravo znati s lijeve strane potražite link "E-mail adresa službenika za informiranje." Korištenjem vaše privatne email adrese, pošaljite kućnu adresu na email tijela javne vlasti a u naslovu emaila navedite naziv vašeg zahtjeva.

Tijelo će možda odgovoriti na vašu privatnu email adresu ili čak na kućnu adresu da izbjegnu javnu objavu informacija koje ste zatražili. Možete odgovoriti i inzistirati da vam tijelo odgovor dostavi na elektronsku poštu putem koje ste dostavili zahtjev - tzv. "adresa za odgovor" (imamopravoznati.org adresa) jer je propisano ZPPI-om da podnositelj može navesti na koju adresu želi dobiti odgovor.

Imamo Pravo Znati tim