Plan rada za 2017. godinu

Ivona Perić made this Freedom of Information request to Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Zagreb as part of a batch sent to 31 authorities

This request has been closed to new correspondence from the public body. Contact us if you think it ought be re-opened.

Za: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Poštovani,

temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama molim da mi se dostavi u digitalnom obliku sljedeći dokument: plan rada za 2017. godinu.

S poštovanjem,

Ivona Perić

Nevenka Ćurković, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Zagreb

Poštovana gospođo Perić,

Vezano uz Vaš Zahtjev od 3. siječnja 2017. godine, obavještavamo Vas da u ovom trenutku nismo u mogućnosti dostaviti Vam Plan i program rada Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za 2017. godinu budući da je on u postupku donošenja.

Nakon dobivene suglasnosti od Ministarstva znanosti i obrazovanja i usvajanja predmetnoga dokumenta od strane Upravnoga vijeća Agencije, bit ćemo u mogućnosti dostaviti Vam traženi dokument.

S poštovanjem,

Službenica za informiranje

Nevenka Ćurković

show quoted sections

SysAdmin Miroslav left an annotation ()

Napomena podnositelju zahtjeva:

Tijelo javne vlasti postupilo je nepropisno. Kada odgovor nije moguce pruziti, zahtjev trebaju odbiti rjesenjem s uputom o pravnom lijeku kako bi vi (podnositelj) imali pravnu zastitu nakon njihovog odgovora.

Na obavijest u obliku kako ga je tijelo dostavilo ne mozete se zaliti drugostupanjskom tijelu u postupku pristupa informacijama, ali mozete dostaviti prigovor celniku tijela javne vlasti koristenjem obrasca navedenom na linku:
http://legal.imamopravoznati.org/ppi_pri...