Podaci o broju korisnika Centra za socijalnu skrb Korčula koji su bili korisnici u potrebi za koje je organizirano prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći u 2019.,2020. i 2021.g.

Nino Vlašić made this Freedom of Information request to Centar za socijalnu skrb Korčula

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Response to this request is long overdue. By law, Centar za socijalnu skrb Korčula should normally have responded promptly and by (details). You can rush them by sending a rush note.

Za: Centar za socijalnu skrb Korčula

Molim navesti podatak o broju korisnika Centra za socijalnu skrb Korčula (dalje u tekstu: Korisnik) sa prebivalištem ili boravištem na području Grada Korčule koji su ujedno bili i korisnici u potrebi za koje je organizirano prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći (dalje u tekstu: Korisnik u potrebi) u 2019.,2020. i 2021.g. u skladu sa Zakonom o humanitarnoj pomoći (NN 102/15, 98/19) i Pravilniku o razvrstavanju humanitarnih akcija (NN 120/15).
Ukoliko su takvi slučajevi evidentirani, podatak je potrebno dostaviti za svaku godinu pojedinačno uz oznaku vrste humanitarne akcije. Ako je pojedini Korisnik više godina bio i Korisnik u potrebi isto je potrebno naznačiti.

S poštovanjem,

Nino Vlašić