informacije vezano za upravni spor pred Upravnim sudom u Rijeci vezano da koncesiju na gradskom kupalištu u Crikvenici

Zahtjev za pristup informacijama od Željko Smolčić za Eko-Murvica, Crikvenica

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: Eko-Murvica, Crikvenica

Poštovani,

Molim vas da mi temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama dostavite sve informacije koje posjedujete vezano za upravni spor koji ste pokrenuli pred Upravnim sudom u Rijeci vezano da koncesiju na gradskom kupalištu u Crikvenici. Pri tome mislim na sve informacije koje posjedujete od tužbe, eventualnog povlačenja tužbe, eventualne nagodbe, rješenja suda,…

Molim da mi informacije dostavite mailom u PDF-u ili preko Jumbomail-a ili slično.

Prema informacija koje smo čuli na aktualnom satu Gradskog vijeća Grada Crikvenice, održanom 29.4.2022. godine, ugovor s koncesionarom će se potpisati do 1.5.2022. godine. Ako je došlo do potpisivanja ugovora morao je biti okončan i sudski spor koji se je vodio pred Upravnim sudom u Rijeci vezano za koncesiju na gradskom kupalištu u Crikvenici.

S poštovanjem,

Željko Smolčić

Za: Eko-Murvica, Crikvenica

Poštovana,

Prije nekoliko dana poslao sam vam, preko sustava imamopravoznati i maila, zahtjev za pristup informacijama, ali napravio sam malu grešku.
Napisao sam da ste vi (Eko Murvica d.o.o.) pred Upravnim sudom u Rijeci pokrenuli upravni spor vezano da koncesiju na gradskom kupalištu u Crikvenici, a koliko ja znam niste vi pokrenuli upravni spor već Teta filumena d.o.o.
Bez obzira na to mislim da ste trebali biti obaviješteni o ishodu sudskog spora pa prema tome posjedujete neke informacije.

Dakle, molim vas da mi dostavite mailom u PDF-u sve informacije koje posjedujete vezano za sudski spor koji se vodi pred Upravnim sudom u Rijeci vezano za koncesiju na gradskom kupalištu u Crikvenici, po bilo čijoj tužbi.

S poštovanjem,

Željko Smolčić