Javni poziv za potpore događanjima u 2017. godini

Alen Paliska je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Hrvatska turistička zajednica, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Hrvatska turistička zajednica, Zagreb

Poštovanje,
molim vas da mi dostavite sljedeće informacije vezane uz Javni poziv za potpore događanjima u 2017. godini, objavljen 31. ožujka 2017. godine, a nastavno na Odluku o dodjeli potpora objavljenu 27. srpnja 2017. godine:

1. popis svih pristiglih kandidatura uključujući i naziv organizatora /nositelja/ manifestacije
2. vrijednosti /bodovanje/ svake pristigle kandidature prema objavljenim kriterijima u Javnom pozivu (glava V. javnog poziva)
3. popis kandidatura koje nisu zadovoljile uvjete natječaja i razlog zašto nisu zadovoljile

Osim navedenog, molim vas da mi dostavite proračun HTZ-a za 2017. godinu u integralnom obliku s razrađenim stavkama i podstavkama godišnjeg proračuna.

S poštovanjem,
Alen Paliska

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Davorin Purgarić, Hrvatska turistička zajednica, Zagreb

Poštovani,

informacija je dostavljena nakon proteka roka, izravno na adresu tražitelja nakon što je tražitelj uputio podnesak radi proteka roka, slijedom čega je utvrđeno da je upit zaprimljen i označen kao "spam" elektronička pošta.

S poštovanjem

prikazati citirane dijelove