Nepotizam - Nautički centar Komiža

Stjepan Tafra je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Nautički centar Komiža

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Za: Nautički centar Komiža

Poštovana Brigita Fiamengo,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Molim da mi se nabroje članovi obitelji gradonačelnice Grada Komiže Tonke Ivčević (član obitelji u smislu ovog pitanja je bračni ili izvanbračni drug dužnosnika, njegovi srodnici po krvi u uspravnoj lozi do četvrtog koljena) koji su za vrijeme njenog četverogodišnjeg mandata bili aktivno zaposleni kao djelatnici (bilo na plaći ili honorarno) u Gradu Komiži ili u tvrtkama kojima je Grad Komiža 100%-tni vlasnik.

Molim da mi na ovaj upit odgovorite isključivo elektronskim putem na adresu e-pošte: [osobni podaci uklonjeni].

S poštovanjem,

Stjepan Tafra

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Molimo vas da ne dostavljate vase kontakt podatke tijelu javne vlasti poput email adrese jer se to protivi uvjetima koristenja ovog portala.

Zahtjev je poslan tijelu javne vlasti putem email adrese kroz sustav ImamoPravoZnati i odgovor se ocekuje na istu email adresu s koje je poslan. Vise o adresi @imamopravoznati.org s koje se salje vas zahtjev procitajte na http://imamopravoznati.org/help/privacy#....

Svi zahtjevi koji su poslani putem ovog portala su javni - svatko ih moze vidjeti i procitati. No, kada odgovor stigne na vasu drugu adresu ostali korisnici ovog portala ne mogu saznati o odgovoru koji ste zaprimili na privatan email.

Ukoliko zelite zaprimiti privatno odgovor, tada vas molimo da ne koristite ovu platformu za slanje zahtjeva. Hvala vam na razumijevanju!

Za: Nautički centar Komiža

ISPRAVAK prethodnog upita

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Molim da mi se nabroje članovi obitelji gradonačelnice Grada Komiže Tonke Ivčević (član obitelji u smislu ovog pitanja je bračni ili izvanbračni drug dužnosnika, njegovi srodnici po krvi u uspravnoj lozi do četvrtog koljena) koji su za vrijeme NJEZINA ČETIRI MANDATA bili aktivno zaposleni kao djelatnici (bilo na plaći ili honorarno) u Gradu Komiži ili u tvrtkama kojima je Grad Komiža 100%-tni vlasnik.

Molim da mi na ovaj upit odgovorite isključivo elektronskim putem.

S poštovanjem,

Stjepan Tafra

S poštovanjem,

Stjepan Tafra