Odluka o korištenju godišnjih odmora u 2016. / Gradski zavod za zaštitu spomenika kulture i prirode

Pero Mitric je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Grad Zagreb ne posjeduje traženu informaciju.

Za: Grad Zagreb

Molim vas dostavu u elektronskom obliku na ovu adresu Odluke o korištenju godišnjih odmora iz 2016. za službenike u zagrebačkom Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture i prirode.

S poštovanjem,
Pero Mitric
[osobni podaci uklonjeni]

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Pero Mitric je ostavio/la bilješku ()

Službenik za informiranje Grada Zagreba, na temelju članka 23. stavka 4. Zakona o pravu na pristup informacijama postupajući u povodu zahtjeva, donosi

RJEŠENJE

Odbacuje se zahtjev za pristup informacijama.

Objašnjenje

Člankom 23. stavkom 4. Zakona propisano je kako će tijelo javne vlasti rješenjem odbaciti zahtjev ako ne posjeduje informaicju, te nema saznanja gdje se informacija nalazi.