Plan rada za 2017. godinu

Zahtjev za pristup informacijama od Ivona Perić za Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Zagreb kao dio skupine poslane na 31 tijela javne vlasti

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Za: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Poštovani,

temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama molim da mi se dostavi u digitalnom obliku sljedeći dokument: plan rada za 2017. godinu.

S poštovanjem,

Ivona Perić

Nevenka Ćurković, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Zagreb

Poštovana gospođo Perić,

Vezano uz Vaš Zahtjev od 3. siječnja 2017. godine, obavještavamo Vas da u ovom trenutku nismo u mogućnosti dostaviti Vam Plan i program rada Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za 2017. godinu budući da je on u postupku donošenja.

Nakon dobivene suglasnosti od Ministarstva znanosti i obrazovanja i usvajanja predmetnoga dokumenta od strane Upravnoga vijeća Agencije, bit ćemo u mogućnosti dostaviti Vam traženi dokument.

S poštovanjem,

Službenica za informiranje

Nevenka Ćurković

prikazati citirane dijelove

SysAdmin Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Napomena podnositelju zahtjeva:

Tijelo javne vlasti postupilo je nepropisno. Kada odgovor nije moguce pruziti, zahtjev trebaju odbiti rjesenjem s uputom o pravnom lijeku kako bi vi (podnositelj) imali pravnu zastitu nakon njihovog odgovora.

Na obavijest u obliku kako ga je tijelo dostavilo ne mozete se zaliti drugostupanjskom tijelu u postupku pristupa informacijama, ali mozete dostaviti prigovor celniku tijela javne vlasti koristenjem obrasca navedenom na linku:
http://legal.imamopravoznati.org/ppi_pri...