Pojednostavljenje javne nabave

Marko Cvrlje je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Na vašim internet stranicama i po ostalim medijima je bila informacija kako su uvedene novine preko kojih bi se lakše dolazilo do EU sredstava.
Zanima me koje su izmjene u području provjere postupaka javne nabave (na HRT-u je bila informacija da javna nabava nije potrebna do vrijednosti 300 000 kuna? ) kao i da li se odnose te izmjene na Program ruralnog razvoja?

S poštovanjem,

Marko Cvrlje

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na:
http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

zppi, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb

1 privitaka

Poštovani,

provjerom na vašim internetskim stranicama utvrdio sam da i dalje stoj netočna tvrdnja da odgovor na Zahtjev za pristup informacijama, koji je Ministarstvu regionalnoga razvoja 7. ožujka 2016. postavio gospodin Marko Cvrlje, kasni. Kao što je vidljivo iz dolje priložene elektroničke pošte, odgovor je poslan 22. ožujka 2016. odnosno u roku propisanom Zakonom o pravu na pristup informacijama. Na navedeno sam vas upozorio i elektroničkom poštom od 30. ožujka 2016.
Stoga još jednom molim da na vašim Internet stranicama ispravite netočni navod.

S poštovanjem,

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Račkoga 6
10000 Zagreb

Službenik za informiranje

Dalibor Jandl

prikazati citirane dijelove