Putni troškovi za Štromara, podpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornoga uređenja u 14. sazivu Vlade RH za 2016. i 2017. godinu

Dorotea Strelec je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Dorotea Strelec

Za: Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Zagreb

Poštovani,

ljubazno Vas molim da dostavite odgovorom na ovu adresu sljedeće informacije, vezano uz putne troškove Predraga Štromar, podpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornoga uređenja u 14. sazivu Vlade Republike Hrvatske za 2016. i 2017. godinu:

A. Ukupan broj službenih putovanja za navedeno vremensko razdoblje, uz naznaku broja službenih putovanja u zemlji i inozemstvu u navedenom vremenskom razdoblju.

B. Broj putovanja u kojima se putovalo Vladinim zrakoplovom za navedeno vremensko razdoblje.

C. Broj osoba u pratnji po pojedinom službenom putovanju.

D. Informacija o korištenju Vladinog zrakoplova po pojedinom službenom putovanju.

E. Ukupni putni troškovi za navedenog člana Vlade i pratnju po pojedinom službenom putovanju.

F. Ukupni troškovi smještaja za navedenog člana Vlade i pratnju po pojedinom službenom putovanju.

G. Ukupan iznos troškova reprezentacije nastalih u vezi službenog putovanja po pojedinom službenom putovanju.

Molim Vas da tražene informacije dostavite u otvorenom obliku kako je opisano u članku 5. točki 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15).

Ukoliko su podaci već javno objavljeni na Vašim internetskim stranicama, ljubazno Vas molim dostavu izravnog linka na tražene podatke.

Ako želite, podatke možete popuniti u tablicu koju možete preuzeti na linku https://goo.gl/ZSjdsD, izaberite File - Download as - Microsoft Excel.

Molim vas da u Vašem odgovoru ne prikazujete moje osobne podatke (adresa i mjesto) odnosno ako ih prikazujete onda neka budu zacrnjeni.

Lijep pozdrav
Dorotea Strelec
[poštanska adresa]

Zahtjev za pristup informacijama,

1 privitaka

Poštovana,

u privitku Vam dostavljam obavijest sukladno članku 22. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama, a vezano za Vaš zahtjev putem e-pošte od dana 05.09.2017. godine.

S poštovanjem,

------------------------------------------------------------------------------------------
Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja
Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje

prikazati citirane dijelove

Zahtjev za pristup informacijama,

3 privitaka

Poštovani,

slijedom vašeg zahtjeva kojeg ste uputili ovom Ministarstvu temeljem odredbi Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13 i 85/15) u kojem nas tražite informacije vezano za putne troškove Predraga Štromara, ministra graditeljstva i prostornoga uređenja u 14. sazivu Vlade Republike Hrvatske za 2016. i 2017. godinu, sukladno odredbi članka 23. stavka 1. točka 1. istog Zakona, u privitku Vam dostavljamo traženu dokumentaciju za 2017. godinu budući da je Predrag Štromar preuzeo dužnost ministra graditeljstva i prostornoga uređenja u lipnju 2017. godine.

S poštovanjem,

------------------------------------------------------------------------------------------
Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje Ulica Republike Austrije 20, 10 000 Zagreb
Tel: 01 3782 444
web: www.mgipu.hr
------------------------------------------------------------------------------------------

prikazati citirane dijelove

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Tijelo javne vlasti dostavilo je sve podatke, no neki nisu najbolje razumljivi. Tijelo je dostavilo neke destinacije kao vece geografsko podrucje, te nije jasno koje mjesto/grad je bila destinacija (npr. BOSNA I HERCEGOVINA, MAĐARSKA).

Molimo podnositelja zahtjeva da napravi odgovor putem Imamo pravo znati te da trazite nadopunu odnosno ispravak dostavljenih informacija u smislu odredista putovanja za destinacije koje su navedene kao veca geografska cjelina te da za njih navedu tocno mjesto/grad odredista. Rok za trazenje ispravka je 15 dana od dana odgovora tjela, a rok za odgovor na zahtjev za dopunu odnosno ispravak je 15 dana.

Sretno!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org