Registar obnovljivih izvora energije (otvaranje baze podataka)

Ivana Sladoljev je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Ministarstvo gospodarstva

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Molim vas dostavu u elektronskom obliku (csv i xls) Registra OIEKPP - Registar obnovljivih izvora energije koji vodi i ažurira MINGO. Također bih Vas željela podsjetiti da ste sukladno članku 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13) dužni objaviti ovakve baze podataka u obliku koji omogućuje ponovnu uporabu te na Akcijski plan Partnerstva za otvorenu vlast (https://goo.gl/ZEsGuo) za otvaranje ovakvih skupova podataka putem Portala otvorenih podataka data.gov.hr, mjera 3.3. akcijskog plana, te sukladno tome bih Vas zamolila da pošaljete link na traženi skup podataka na Portalu otvorenih podataka.

Lijep pozdrav,
Ivana Sladoljev

Marijana Šundov, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Poštovana gospođo Sladoljev,

Pregled podataka iz Registra OIEKPP dostupan je putem službenih Internet stranica ovoga Ministarstva i to na adresi http://oie-aplikacije.mingo.hr/pregledi.

Objavljene podatke iz Registra OIEKPP možete preuzeti u slijedećim elektronskim oblicima: xml, csv, pdf, mhtml, xls, tif, doc.

Grafički dio Registra OIEKPP dostupan je također na stranicama ovoga Ministarstva putem interaktivne karte na adresi http://oie-aplikacije.mingo.hr/Interakti...

Za pregled podataka iz Registra OIEKPP preporučujemo da koristite Google Chromu, Mozilla Firefox te da izbjegavate korištenje Internet Explorera jer se u njemu određeni podaci ne prikazuju.

Hvala što ste nas kontaktirali.

Marijana Šundov
službenica za informiranje

Samostalni odjel za odnose s javnošću
telefon: 01 610 6423
mail: [Ministarstvo gospodarstva e-mail za zahtjeve]

prikazati citirane dijelove

Ivana Sladoljev

Poštovana,

hvala Vam na brzom odgovoru i linkovima.

Lijepi pozdrav,
Ivana Sladoljev