Rekonstrukcija ulice Petra Svačića

Zahtjev za pristup informacijama od Ilija Tikvić za Grad Županja

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Grad Županja

Molim Vas da mi u pdf dostavite sve ponude za rekonstrukciju ulice Petra Svačića i da mi dostavite okončanu situaciju odabranog izvođača , zajedno s aneksom ugovora i troškovnikom uz anex ugovora.

S poštovanjem,

Ilija Tikvić

Annemarie, Grad Županja

Poštovani Ilija Tikvić, molim Vas da za potrebe ispravnog vođenja Upisnika zahtjeva za pristup informacijama, a propisano Zakonom o pravu na pristup informacijama, dostavite ovom tijelu javne vlasti i adresu podnositelja zahtjeva.
S poštovanjem,

Annemarie Balentović, dipl.iur.
Grad Županja
Gradska služba
J.J.Strossmayera 1, Županja
Tel:032-830-472
Fax:032-830-475
[Grad Županja e-mail za zahtjeve]

prikazati citirane dijelove

Za: Annemarie
Poštovana gospođo Annemarie nekoliko godina mailom tražim raznorazne podatke od različitih institucija i nikada nitko izuzev Vas i Hrvatskih šuma nije tražio moje podatke zbog pravilnog vođenja evidencije , a ako ste Vi u pravu tada sve ostale institucije ne pravilno vode evidencije.
Ukoliko je Vaš uvjet moja adresa : Ilija Tikvić , [osobni podaci]

S poštovanjem,

Ilija Tikvić

SysAdmin Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama (ZPPI) "adresa" je vaša elektronska adresa putem koje ste poslali zahtjev elektronskim putem na internetskoj stranici Imamo pravo znati.

Poštanska adresa nije potrebna za dostavu traženih informacija sukladno tumačenju zakona Povjerenika za informiranje. Iznimno, tijelo javne vlasti može tražiti kućnu adresu ako treba dostaviti odgovor papirnato s dostavnicom i to samo kada rješenjem odbija ili odbacuje zahtjev za pristup informacijama i kada dostavlja rješenje na zahtjev za ponovnu uporabu informacija. Više pročitajte na http://imamopravoznati.org/help/privacy#...

Imamo pravo znati je javni portal za podnošenje zahtjeva za pristup informacijama te zbog sigurnosti vaših osobnih podatka i politici privatnosti ove internetske stranice ne preporučamo slanje kućne adresu putem ovog javnog portala jer ne možemo jamčiti da automatizirani roboti pretraživača (bot) neće pokupiti vašu kućnu adresu.

Savjetujemo vam da ubuduće odgovorite tijelu javne vlasti u smislu:

"Na Vaš zahtjev dostavljam u nastavku svoju kućnu adresu: __________________ (ulica i kućni broj, mjesto). Sukladno čl. 17. st. 2. ZPPI-ja naznačujem da želim primiti Vaš odgovor na isti način i na istu elektronsku adresu putem koje ste zaprimili moj zahtjev. Molim vas da moje osobne podatke (npr. kućna adresa) uklonite prije dostavljanja odgovora elektronskim putem (na adresu @imamopravoznati.org) sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka."

Kada pošaljete odgovor tijelu javne vlasti, odmah javite administratorima tako da kliknete na tipku "Prijavite ovaj zahtjev" i s popisa izaberite vrstu "Sadrži osobne podatke" a pod "Opis" navedite da se radi o uklanjanju vaše kućne adrese i administratori portala će cenzurirati vašu kućnu adresu u zahtjevu.

Sukladno Zakonu, ako ne naznačite na koji način želite primiti tražene informacije, tijelo javne vlasti dostavit će informaciju na isti način na koji ste podnijeli zahtjev odnosno na drugi ekonomičniji način (koji stvara manje troškova, a ostvaruje svrhu). Smatramo da slanje papirnih kopija poštanskim putem ne stvara manje troškova te uvijek inzistirajte odgovor digitalno pa čak i ako službenici u tijelu trebaju skenirati dokumente koje ste tražili.

Tijelo će možda odgovoriti na vašu kućnu adresu da izbjegnu javnu objavu informacija koje ste zatražili. Možete odgovoriti i inzistirati da vam tijelo odgovor dostavi na elektronsku poštu putem koje ste dostavili zahtjev - tzv. adresa za odgovor (imamopravoznati.org adresa) jer je tako propisano ZPPI-om - ako se tijelo ogluši i dalje ne dostavi elektornskim putem, tada tijelo ne primjenjuje zakonske propise i možete podnijeti prijavu Povjereniku za informiranje kao nadzornom tijelu za provođenje Zakona o pravu na pristup informacijama.

Grad Županja

[1]Jumbo mail
Datoteka za preuzimanje

------------------------------------------------------------------------------

Šalje: [Grad Županja e-mail za zahtjeve]

Naziv datoteke: ILIJA TIKVIĆ-P.Svačića.zip

Link za preuzimanje:
[2]https://jumboiskon.tportal.hr/download/c...

Poruka:
Poštovani Ilija Tikvić u privitku Vam dostavljam tražene dokumente. S
poštovanjem, A.Balentović

------------------------------------------------------------------------------

Želiš slati veće datoteke ili ih trajno pohraniti?
Besplatno se registriraj na [3]Jumbo box free uslugu i pohranjuj i dijeli
datoteke do 5 GB.
Ako imate bilo kakvih pitanja o Iskon Jumbo usluzi ili želite pročitati naše
uvjete korištenja posjetite [4]jumboiskon.tportal.hr © Iskon Internet 2015.

References

Visible links
1. Iskon jumbo
https://jumboiskon.tportal.hr/
2. https://jumboiskon.tportal.hr/download/c...
3. https://jumboiskon.tportal.hr/registrati...
4. https://jumboiskon.tportal.hr/