Sistematizacija radnih mjesta u Gradu Zagrebu

Zahtjev za pristup informacijama od Miroslav Schlossberg za Grad Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Miroslav Schlossberg

Za: Grad Zagreb

Postovani,
Ljubzano vas molim dostavu informacije o sistematizaciji radnih
mjesta u Gradu Zagrebu.

Trazene informacije dostavite elektronskim putem na ovu adresu.

S poštovanjem,
Miroslav Schlossberg
[cenzurirana osobna poštanska adresa]

Pristup informacijama gradonačelnika, Grad Zagreb

Poštovani,
Nastavno na Vaš zahtjev za pristup informaciji, sukladno odredbi članka 20. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj 25/13 i 85/15, dalje u tekstu: Zakon) molim Vas pojašnjenje koju informaciju konkretno tražite. Sukladno odredbi članka 18. stavka 5. Zakona, traženje uvida u cjelokupni spis predmeta ne smatra se zahtjevom za pristupom informacijama.

S poštovanjem,

Ljiljana Podunajec, univ.spec.mag.iur.
Stručna savjetnica za pravne poslove

prikazati citirane dijelove

Miroslav Schlossberg

Za: Pristup informacijama gradonačelnika

Poštovana gospođo Podunajec,

Vezano uz vasu molbu "molim Vas pojašnjenje koju informaciju konkretno tražite" - ne znam kako da udovoljim vašem upitu kada niste dostavili nikakve dodatne informacije (npr. sto to sve u sistematizaciji radnih mjesta smatrate cijelim spisom?). Naravno, da je dokument već javan, ne bih vas tražio dokument putem ZPPI-a.

S obzirom da ne znam što vi smatrate cijelim spisom u internom aktu koji se obično zove 'sistematizacija radnih mjesta' ne mogu dodatno pojasniti - možete li dostaviti popis od čega se sve sastoji spis 'sistematizacija radnih mjesta' u Gradu Zagrebu?

Nadalje, smatram da se dostava internog akta ne smatra cijelim spisom te se s toga ne može primjeniti članka 18. stavka 5. Zakona.

Također, podrazumijeva se da ako je dokument javan i već objavljen u glasniku, dovoljno je da me uputite gdje se nalazi dokument - na primjer direktan link do dokumenta ili koraci kako da dodjem do njega s obzirom da web stranica glasnika je potpuno nekorisna i ne vraca nikakve rezultate...

Srdačan pozdrav,
Miroslav Schlossberg

Miroslav Schlossberg

Za: Pristup informacijama gradonačelnika

Poštovani,
Ovim putem potvrđujem primitak dopisa klasa 008-02/18-002/253, urbroj 251-02-51/2-18-6 od 6. rujna 2018. koji ste poslali poštanskim putem zajedno sa piši-briši DVD-om na kojem je bio nasnimljena jedna PDF datoteka od 2.5 MB.

Samo napomene radi, na emal je moguće poslati i do 10 MB a u nekim slučajevima i do 25 MB, te ne vidim razloga zašto je ova PDF datoteka od 2.5 MB morala biti poslana na fizičkom mediju umjesto da je poslana isplativijim elektronskim putem (kao prilog u emailu).

S poštovanjem,
Miroslav Schlossberg

Prilog:
[1] Popis.pdf, ~2.5 MB, https://app.box.com/s/lpsevh71cq0cfkipx6...