Sudske odluke u predmetima radi kaznenih djela protiv okoliša

Udruga BIOM je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Općinski sud u Gospiću

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: Općinski sud u Gospiću

Poštovani,

temeljem čl. 5., st. 1. kojim je osigurano pravo na pristup informacijama o djelovanju javnih tijela te čl. 18. koji definira sadržaj pisanog zahtjeva prema Zakonu o pravu na pristup informacijama (NN 25/13) kao ovlaštenici prava tražimo:

I.) Sudske odluke u kaznenim predmetima koji su se pred vašim sudom vodili radi kaznenih djela protiv okoliša (iz Glave XX. Kaznenog zakona) u razdoblju od 2013. godine do danas.

Molimo vas da sudske odluke (presude, rješenja) dostavite u anonimiziranom obliku. U slučaju da je sudske odluke moguće pronaći putem tražilice sudskih odluka (na poveznici https://sudskapraksa.vsrh.hr/home) ili putem druge javno dostupne baze podataka dovoljno je da nam dostavite broj sudskog predmeta.

Molimo da nam odgovor dostavite putem maila ako je moguće.

Ako niste ovlašteni odgovoriti na gorespomenuti zahtjev, tj. ako ne posjedujete ili ne raspolažete s navedenom informacijom, dužni ste nas u roku od 8 dana uz obavijest uputiti na mjerodavno tijelo prema čl. 21. Zakona o pravu na pristup informacijama.

S poštovanjem,
Udruga BIOM

Ivanka Tramošljika, Općinski sud u Gospiću

1 privitaka

OPĆINSKI SUD U GOSPIĆU
Posl.br. 26 Su-541/2019

Provjerom kroz upisnik "K" pred Općinskim sudom u Gospiću utvrđeno je da je u razdoblju od 2013. godine do danas, donesena jedna presuda radi kaznenog
djela protiv okoliša i to K-293/2015, koju Vam anonimiziranu dostavljamo.

S poštovanjem,

ZA OPĆINSKI SUD U GOSPIĆU
I.Tramošljika

Za: Ivanka Tramošljika

Poštovana gospođo Tramošljika,

hvala na brzoj dostavi zatraženih informacija.

S poštovanjem,

Udruga BIOM