Ugovor s tvrtkom Perpetuum mobile za online stranicu sabor.hr

Gong je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Hrvatski sabor, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Za: Hrvatski sabor, Zagreb

Poštovani,

sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" br. 25/13 i 85/15) obraćamo vam se sa zahtjevom da objavite ili nam dostavite ugovor koji je Hrvatski sabor potpisao s tvrtkom Perpetuum Mobile vezano uz redizajn službene online stranice sabor.hr.

Pored ugovora, trebamo i sve eventualne anekse ugovora ili druge dokumente kojima su definirane funkcionalnosti sabor.hr platforme i rokovi.

S poštovanjem,

GONG

Službenik za informiranje, Hrvatski sabor, Zagreb

Poštovani, na temelju čl. 22., st. 4. Zakona o pravu na pristup informacijama obavještavamo vas da smo u rješavanju vašega zahtjeva za pristup informacijama primorani produžiti rok radi provedbe testa razmjernosti i javnog interesa.
Rok se, sukladno Zakonu, produžuje za 15 dana računajući od dana kada je tijelo javne vlasti trebalo odlučiti o zahtjevu za pristup informaciji. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Vesna Stanković Benak, službenica za informiranje u Hrvatskome saboru
[Hrvatski sabor, Zagreb e-mail za zahtjeve]
https://www.sabor.hr/hr/pristup-informac...

prikazati citirane dijelove

Službenik za informiranje, Hrvatski sabor, Zagreb

Poštovani, obavještavam vas da je danas, 18. lipnja 2019., sukladno odredbama Zakona o općem upravnom postupku, na adresu sjedišta udruge GONG, Trg bana Josipa Jelačića 15, Zagreb, iz Hrvatskoga sabora otpremljeno rješenje o djelomičnom odbijanju informacija zatraženih zahtjevom o pravu na pristup informacijama od 22. svibnja 2019. Odbijanje se odnosi na zaštićene osobne podatke fizičkih osoba u traženoj dokumentaciji dok se informacije iz preostalog dijela zahtjeva dostavljaju.
S poštovanjem,
Vesna Stanković Benak, službenica za informiranje u Hrvatskome saboru
[Hrvatski sabor, Zagreb e-mail za zahtjeve]

prikazati citirane dijelove