Zelim se skinut sa Socijala

Zahtjev za pristup informacijama od stjepan simunkovic za Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Za: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb
htijo bi se skinut sa socijala a centar mi nece pomoc oko toga ja sam vec 38 god na socijalu i puno sam promjenijo udomitelja pa me zanima zasto me neceju skinut iz tog sustava ako ja nezelim bit vise razgovaro sam s puno ljudi tj soc radnika i svi mi kazu kako nema posla itd pa me zanima zasto to rade zar ja nemam pravo bit slobodan covjek nego bit rob i sluga nekom cjelog zivota molim vas da mi pomoognete oko toga .

S poštovanjem,

stjepan simunkovic

informacije, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb

1 privitaka

Poštovani,
Nastavno na vaš upit, u privitku dostavljamo obavijest.
S poštovanjem,

Dobrila Miletić
Službenica za informiranje
REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU,
OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITKU
Trg Nevenke Topalušić 1
HR – 10000 ZAGREB

Ova elektronička poruka i njeni prilozi mogu sadržavati povlaštene informacije i/ili povjerljive informacije. Molimo vas da poruku ne čitate ako niste njen naznačeni primatelj. Ako ste ovu poruku primili greškom, molimo vas da o tome obavijestite pošiljatelja i da izvornu poruku i njene privitke uništite bez čitanja ili bilo kakvog pohranjivanja. Svaka neovlaštena upotreba, distribucija, reprodukcija ili priopćavanje ove poruke zabranjena je. Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  ne preuzima odgovornost za sadržaj ove poruke, odnosno za posljedice radnji koje bi proizašle iz proslijeđenih informacija, a niti stajališta izražena u ovoj poruci ne odražavaju nužno službena stajališta Ministarstva. S obzirom na nepostojanje potpune sigurnosti e-mail komunikacije, Ministarstvo ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu nastalu uslijed zaraženosti e-mail poruke virusom ili drugim štetnim programom, neovlaštene interferencije, pogrešne ili zakašnjele dostave poruke uslijed tehničkih problema. Ministarstvo  zadržava pravo nadziranja i pohranjivanja e-mail poruka koje se šalju iz Ministarstva ili u njega pristižu.
Molim ne ispisujte ovaj e-mail osim ako je to zaista potrebno.

prikazati citirane dijelove