Biciklistička staza Velika Gorica-Jezero Čiče

Zahtjev za pristup informacijama od Branka Senegović za Grad Velika Gorica

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: Grad Velika Gorica

Poštovani,
Zanima me vezano uz biciklističku stazu Velika Gorica - Čiče (http://www.kronikevg.com/do-jezera-cice-...) koja je bila cijena navedenog projekta? Budući da je vidljivo da se na navedenoj lokaciji uredno odlaže otpad (izvor: https://www.facebook.com/groups/13218814...) a vidljiva je oznaka da se prostor snima (slika broj 1.) zanima me da li se pregledavaju snimke, da li su počinitelji kažnjeni? Također me zanima koja je bila cijena navedenog video nadzora na tom području?

S poštovanjem,

Branka Senegović

GVG Službenik za informiranje, Grad Velika Gorica

Poštovana,
sukladno Vašem zahtjevu za pravo na pristup informacijama u privitku šaljem odgovore nadležnih Upravnih odjela:
Cijena uređenja biciklistike staze u Novom Čiču iznosila je 199.687,50 kuna.
Kamere se ne mogu postavljati bez da je prije postavljena oznaka da je prostor pod video nadzorom. Tako su i navedene oznake postavljene tijekom prethodne godine te su se postavile lovačke kamere koje se premještaju po potrebi s lokacije na lokaciju. Ove godine u planu je nabava fiksnih kamera koje će biti postavljene i na predmetnoj lokaciji budući smo uvidjeli da sanacijom prostora i uređenjem biciklističke staze na žalost još uvijek nismo postigli potpunu svrhu, a to je zaustavljanje odlaganja otpada u prirodu.
S poštovanjem,

Maja Galac Lukenda, mag. iur
Službenik za informiranje

Grad Velika Gorica
Trg kralja Tomislava 34
10410 Velika Gorica
Tel: 01/6269-926
Mail: [Grad Velika Gorica e-mail za zahtjeve]

prikazati citirane dijelove