Broj bodova zadnjeg upisanog

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva je trebala odgovoriti brzo i od strane (detalji)

Za: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Pozdrav,
Zanima me koliko je bodova imao posljednji upisani u ljetnom roku 2020. na redovni preddiplomski sveučilišni studij Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

S poštovanjem,
Ivan Zeba

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Prema našoj evidenciji, službenik za informiranje u FER-u je zaprimio email:

Time: 21 days ago
DSN: 2.6.0
Status: sent (250 2.6.0 <ogm-[REDACTED]@imamopravoznati.org> [InternalId=1292785175975, Hostname=VI1PR08MB4175.eurprd08.prod.outlook.com] 11966 bytes in 0.297, 39.262 KB/sec Queued mail for delivery)

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje u roku 15 dana od dana isteka roka za odgovor.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na https://legal.imamopravoznati.org/ppi_za...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" putem tipke "Izbornik" ispod ovog zahtjeva.

Ukoliko niste u roku za žaljenje poslali žalbu, predlažem da pošaljete predstavku radi kršenja zakonskih rokova, putem online obrasca: https://bit.ly/zppi-predstavka.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org