Broj pacijenata po ordinacijama Doma zdravlja Županja

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Dom zdravlja Županja, Županja trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Slobodan Obradović

Za: Dom zdravlja Županja, Županja
Molim vas da mi dostavite podatke o broju pacijenata, u svim ordinacijama obiteljske medicine, po naseljima županjske Posavine, u posljednjih 10 godina.
Podatke mi dostavite u obliku i na način koji je vama najprikladniji.
Hvala.
S poštovanjem,
Slobodan Obradović
Županja, [osobni podaci uklonjeni]

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Izgleda da je traženi skup podataka već objavljen putem Portala otvorenih podataka: http://data.gov.hr/dataset/broj-pacijena... ali ne povijesni podaci.

Vlatka, Dom zdravlja Županja, Županja

1 privitaka

Poštovani,
Šaljemo Vam broj prijavljenih novorođenčadi patronažnim službama Doma zdravlja Županja u 2015.g, 2016.g i 2017.g kojima je pružena patronažna zdravstvena usluga u okviru patronažne posjete.

S poštovanjem!
Lp,

Vlatka Jurković, upravni referent
Služba za opće i kadrovske poslove
032/831-600

prikazati citirane dijelove

Slobodan Obradović je ostavio/la bilješku ()

Dom zdravlja Županja nije dostavio tražene podatke. Podatke o broju pacijenata po ordinacijama obiteljske medicine u posljednjih 5 godina sam nakon toga tražio od Hrvatskog zavoda za zdravstvo osiguranje. Oni su dostavili potpunu i preglednu informaciju u excel tablicama za svaku od pet godina, za cijelu Hrvatsku. Korisno za pogledati, naročito radi mogućnosti brze i jednostavne usporedbe podataka u razdoblju od 5 godina. https://imamopravoznati.org/request/broj...

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org