broj stranih lovaca u Hrvatskoj od 2010. do danas

Udruga BIOM je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo poljoprivrede, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Ministarstvo poljoprivrede

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

o broju izdanih lovačkih iskaznica stranim državljanima te broju iskaznica izdanim hrvatskim državljanima za 2010., 2011., 2012., 2013., 2014. i 2015. godinu, odnosno informaciju iz izvještaja kojeg Hrvatski lovački savez predaje svake godine predaju Ministarstvu temeljem članka 16. Pravilnika o uvjetima i načinu lova, nošenju lovačkog oružja, obrascu i načinu izdavanja lovačke iskaznice, dopuštenju za lov i evidenciji o obavljenom lovu (NN 070/2010).

S poštovanjem,

Udruga BIOM

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Za: Ministarstvo poljoprivrede

Poštovani,

molimo vas da nam se odgovori na zahtjev predan prije mjesec dana: http://imamopravoznati.org/request/broj_...

S poštovanjem,

Udruga BIOM

Saša Guttman, Ministarstvo poljoprivrede, Zagreb

1 privitaka

Poštovani,

u privitku se nalazi odgovor na Vaš Zahtjev o pravu na pristup informacijama kojeg smo u Ministarstvu poljoprivrede zaprimili 28. srpnja 2016. godine.

S poštovanjem,

Ministarstvo poljoprivrede

prikazati citirane dijelove