Dina Stanković (udano Perković) provjera diplome Pravnoga fakulteta u Osijeku i odvjetnički ispit?! Brisana iz registra odvjetnika 2019!?

Zahtjev za pristup informacijama od Dobrila Puljić za Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Za: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:
Provjera diplome za osobu Dina Stanković, udano Perković. Ima li diplomu Pravnoga fakulteta, i kada je položila odvjetnički ispit?
Imam informaciju da je izbrisana iz registra odvjetnika 2019. godine.

Dobrila Puljić

SysAdmin Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Predlazem vam da zahtjeve o popisu odvjetnika napravite putem Odvjetnicke komore:
https://imamopravoznati.org/body/hrvatsk...

Uvid u popis ovdjetnika mozete izvrsiti putem javnog registra:
http://www.hok-cba.eu/imenik/

Dobrila Puljić je ostavio/la bilješku ()

Osoba je kći odvjetnika koji je imao našu punomoć, a kći nije. Uz to i još puno toga prijavili smo Ivicu Leko i njegovog partnera Berislava Dtankovića Disciplinskom sudu pri Odvjetničkoj komori. Pokrenut je postupak, a za Dinu Perković nije, jer je navodno brisana iz registra odvjetnika 2019. Postoji sumnja i imam dokazni materijal da je otac prao novac preko ODVJETNICE Dine Perković. Konkretno u našem slučaju radi se o sumi od 75 000 kn. Imamo karticu isplate PBZ banke na kojoj piše da je na ime Dina Perković, odvjetnica uplaćeno neto plus kamate po presudi na nju. Lp

Ružica Gelo, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Poštovani gospodine Puljić,

ovim putem Vas obavještavamo kako je Ministarstvo znanosti i obrazovanja zaprimilo Vaš upit.

Člankom 18. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15) propisano je da se zahtjevom za pristup informacijama ne smatra traženje uvida u cjelokupni spis predmeta, objašnjenja ili uputa vezanih uz ostvarivanje nekog prava ili izvršavanje obveze, izrade analize ili tumačenja nekog propisa, kao ni stvaranje nove informacije. Slijedom navedenoga, željeli bismo Vas obavijestiti kako se na Vaš upit ne primjenjuju odredbe Zakona o pravu na pristup informacijama.

prikazati citirane dijelove