Diplomatski status gdje.Barbare Mesić?

Zahtjev za pristup informacijama od Danko Vojnovic za Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Ovaj zahtjev je povučen od strane osobe koja ga je napravila. Objašnjenje može biti niže u dopisu.

Za: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Zagreb
Poštovani,
Zamoljavam odgovor o statusu gdje.Barbare Mesić, supruge veleposlanika VRH u Italiji sa sjedistem u Rimu.
Naime, prigodom lažnog prijavljivanja kvalificiranoga oblika KD prijetnja, ista se slijedećim riječima izjasnila kako je "u strahu za svoj život tako i za život svog malodobnog djeteta obzirom je njezin suprug veleposlanik u Italiji" (citat iz optužnice na snazi).
Slijedom zakonskih propisa i medjunarodnih diplomatskih pravila, zamoljavam odgovor je li naznačena gdja.Barbara Mesić nositelj diplomatske putovnice, ima li naknade i status pratnje diplomatskog dužnosnika veleposlanika u Rimu?
S poštovanjem,
Danko Vojnovic
0919058793

Za: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Zagreb

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da riješite postupak u tijelu javne vlasti Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Zagreb koje se bavi mojim zahtjevom 'Diplomatski status gdje.Barbare Mesić?'.
Postovani,
Upucujem predstavku te prijavu Povjerenici za informiranje RH zbog sprijecavanja prava na informacije.
Nakon proteka roka za odgovor, nekoliko pozurnica i upita prema Ministrici vanjskih ppslova Pejcinovic-Buric i voditelju sluzbe nadzora Bozicu, nije bilo nikakovog odgovora, te je ocito krsenje zakona koje podlijeze sankcioniranju.
Potpuna povijest mog zahtjeva i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: http://imamopravoznati.org/request/diplo...

S poštovanjem,
Danko Vojnovic

Za: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Zagreb
Obzirom kako nisam pravovremeno dobio trazeni odgovor na pitanje koje se odnosilo na diplomatski status gdje.Barbare Mesic (samo), dobio sam osobno uvjeravanje iste cemu sam poklonio vjeru, te je zadovoljeno pravo na javni inters, te ODUSTAJEM od trazenja odgovora.
S poštovanjem,
Danko Vojnovic