Diplomski rad 'Osvrt na tehničke materijale u Bibliji'

Zahtjev je djelomično uspješan.

Za: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje

Poštovani/a,

Kao novinar portala srednja.hr, sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama ovim putem šaljem Zahtjev za pravo na pristup informacijama vezano uz proceduru prijave teme, obrane i smjernica za diplomske i završne radove na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, s naglaskom na diplomski rad 'Osvrt na tehničke materijale u Bibliji' koji je studentica Iva Bebek obranila pod mentorstvom dr. sc. Vere Rede. Moj ZPPI stoji kako navodim u nastavku:

1. Tko su bili članovi i predsjednici komisije za obranu diplomskog rada/diplomskog ispita studentice Ive Bebe pod naslovom 'Osvrt na tehničke materijale u Bibliji'?
2. Postoji li na Fakultetu strojarstva i brodogradnje dokument sa smjernicama za pisanje diplomskih i/ili završnih radova, namijenjen studentima? Ako da, možete li mi ga proslijediti ili mi poslati poveznicu na preuzimanje takvog dokumenta na Vašim mrežnim stranicama?
3. Zahtijeva li Fakultet strojarstva i brodogradnje, u tom ili nekom drugom dokumentu, propisu ili aktu, da teme završnih i diplomskih radova budu povezane sa studijem na kojem se ti diplomski radovi izrađuju i obranjuju?
4. Tko odlučuje o tome jesu li tema i sadržaj rada usklađeni sa studijem na koje se ti radovi izrađuju i obranjuju? Postoji li posebno povjerenstvo ili o tome odlučuju članovi komisije za obranu diplomskog i/ili završnog rada?
5. Koja je procedura odlučivanja o tome jesu li tema i sadržaj rada usklađeni sa studijem na kojem se izrađuju i obranjuju, i čime je ta procedura regulirana? Opet, ako postoji propis, akt ili dokument, molim da mi ga pošaljete ili proslijedite poveznicu na mrežne stranice gdje isti dokument, propis ili akt mogu preuzeti.

Unaprijed hvala na odgovorima.

S poštovanjem,

Duje Kovačević
novinar portala srednja.hr

Marela Brod, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje

3 privitaka

Poštovani,

 

nastavno na Vaš upit, u prilogu dostavljamo očitovanje dekana Fakulteta
strojarstva i brodogradnje Svučilišta u Zagrebu,  prof. dr. sc. Zdenka
Tonkovića.

 

S poštovanjem,

 

Marela Brod Đođo

voditeljica Ureda dekana FSB

tel: 01/6168-220

 

[1]Znak-FSB-memo-BW 

 

prikazati citirane dijelove