Isplate iz gradskog proračuna tvrtki Ciudad d.o.o.

Gong je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Ivanić-Grad kao dio skupine poslane na 10 tijela javne vlasti

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Poštovani,

temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj mail, dostavite sljedeće:

- podatke o isplatama iz gradskog proračuna tvrtki CIUDAD d.o.o. u 2020. i 2021. godini. Pri tome vas molimo da navedete datum, svrhu i iznos plaćanja.

S poštovanjem,

Gong

Odogovor možete dostaviti i pisanim putem na adresu:
Udruga Gong
Valentina Vodnika 4, 10 000 Zagreb

Za: Grad Ivanić-Grad

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da požurite postupak u tijelu javne vlasti Grad Ivanić-Grad koje se bavi mojim zahtjevom za pristup informacijama 'Isplate iz gradskog proračuna tvrtki Ciudad d.o.o.'.

Odgovor na naš zahtjev kasni, budući da je zakonski rok bio 19.svibnja 2021.

Stoga vas ponovno temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molimo da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

- podatke o isplatama iz gradskog proračuna tvrtki CIUDAD d.o.o. u 2020. i 2021. godini. Pri tome vas molimo da navedete datum, svrhu i iznos plaćanja.

Ukoliko odgovorom ne dostavite do petka, 4. lipnja, u ponedjeljak 7. lipnja obratit ćemo se predstavkom Povjereniku za informiranje.

S poštovanjem,

Gong

Odogovor možete dostaviti i pisanim putem na adresu:
Udruga Gong
Valentina Vodnika 4, 10 000 Zagreb

Potpuna povijest mog zahtjeva za pristup informacijama i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: http://imamopravoznati.org/request/ispla...

S poštovanjem,

Gong

Laura Voštinić, Grad Ivanić-Grad

Poštovani,

Grad Ivanić-Grad je 4. siječnja 2021. godine sklopio Ugovor s t.d. CIUDAD d.o.o. kojim se pružatelj usluge (CIUDAD d.o.o.) obvezuje putem web portala gradonacelnik.hr informirati javnost o radu, rezultatima rada, aktivnostima i projektima Grada Ivanić-Grada te promicati Grad na web portalu.
Ugovor je sklopljen na 6 mjeseci, od 1.1.2021. do 30.6.2021.
Za pružene usluge, Grad tijekom ugovorenog razdoblja plaća pružatelju usluge iznos od 2.000,00 kn za vrijeme trajanja Ugovora u 6 jednakih mjesečnih rata po prethodno dostavljenom mjesečnom računu.

U 2020. godini Grad Ivanić-Grad je sklopio Ugovor s t.d. CIUDAD d.o.o. za pružanje istih usluga kao i za 6 mjeseci ove godine, s time da je u 2020. godini Ugovor sklopljen na 12 mjeseci, od 1.1.2020. do 31.12.2020. uz isti mjesečni iznos za pružene usluge.

Lijep pozdrav,

Laura Sadiković, mag.iur.
Savjetnica za pravne poslove

Grad Ivanić-Grad
Park hrvatskih branitelja 1
HR- 10310 Ivanić-Grad

tel +385 (0)1 2831 371
[e-mail adresa]
www.ivanic-grad.hr

prikazati citirane dijelove