Istraživanja provedena u Hrvatskoj na temu javne uprave

Znanstvenik je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo uprave, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Ovaj zahtjev je povučen od strane osobe koja ga je napravila. Objašnjenje može biti niže u dopisu.

Za: Ministarstvo uprave

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

nastavno na izjavu prenesenu u medijima od strane gđe. Jurline Alibegović i to kako slijedi : "Uloga države i javne uprave općenito, na središnjoj i lokalnoj razini vrlo je značajna te ona može pridonijeti pametnoj specijalizaciji, podizanju poticajnog okruženja za razvoj inovativnih poduzeća. Nažalost u svim istraživanjima provedenim u Hrvatskoj pokazuje se da je javna uprava, na neki način, kočnica u razvoju gospodarstva.

Molim da mi se elektronskim putem preko portala imamopravoznati dostave, u tekstu navedenom iznad, naslovi "svih istraživanja provedenih u Hrvatskoj" te naznače stranice u istima koje podupiru navedenu tvrdnju koja glasi: "... u svim istraživanjima provedenim u Hrvatskoj pokazuje se da je javna uprava, na neki način, kočnica u razvoju gospodarstva" kako i priliči znanstvenom pristupu koji ima za cilj donosiocima odluka pripremiti podloge za donošenje održivih rješenja i provedbu istih.

S poštovanjem,

Znanstvenik

Za: Ministarstvo uprave

Poštovani, nastavno na upućeni zahtjev, obavještavam Vas da za isti nije potrebno dostaviti odgovor, traženu dokumentaciju sam pronašao na stranicama Ministarstva uprave.

S poštovanjem,

Znanstvenik