Izvješće o inspekcijskom nadzoru

Suzana Dobrić Žaja je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Suzana Dobrić Žaja

Za: Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Zagreb - Građevinska inspekcija

Poštovani,
molim Vas da mi dostavite sken pisanog izvješća građevinskog inspektora o obavljenom inspekcijskom nadzoru na prostoru parka u Trnjanskoj Savici od dana 25.4.2017. godine.
Napominjem da ne želim mail s prepričanim izvješćem, nego službeni dokument, ovjeren i potpisan.

Sukladno čl. 17. st. 2. ZPPI-ja naznačujem da želim primiti Vaš odgovor na isti način i na istu elektronsku adresu putem koje ste zaprimili moj zahtjev u propisanom zakonskom roku. Molim Vas da moje osobne podatke (npr. kućna adresa) uklonite prije dostavljanja odgovora elektronskim putem sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

S poštovanjem,

Suzana Dobrić Žaja

Zahtjev za pristup informacijama,

1 privitaka

Poštovana,

slijedom Vašeg zahtjeva kojeg ste ovom Ministarstvu uputili temeljem odredbi Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15), a sukladno odredbi članka 17. stavka 1. točke 2. istog Zakona, u privitku ovog dopisa dostavljamo Vam presliku Zapisnika o inspekcijskom pregledu KLASA: 362-02/17-16/1087 od 25. travnja 2017. Uprave za inspekcijske poslove -Područnog ureda u Zagrebu.

Lijep pozdrav,

Romuald Kantoci, dipl. iur
viši stručni savjetnik

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja
Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje
Ulica Republike Austrije 20, 10000 Zagreb

Tel: 01 3782 186 Lok: 8186
[broj mobitela] VPN: 281
E-mail: [e-mail adresa]

prikazati citirane dijelove