Narusavanje reda i mira zbog buke od Autoskola

Čeka se odgovor na požurnicu Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Zagreb za rješavanje ovog zahtjeva. Po zakonu, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Zagreb je trebala odgovoriti brzo i od strane (detalji)

Za: Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Zagreb
Postovani,

Molim Vas da na Prisavlje kod Kockice uputite nadlezno tijelo za narusavanje buke od autoskola (prvenstveno motorista) koji cijelodnevno od 7 sati ujutro (ponekada i ranije) pa do 19:00 popodne buce i turiraju.
Od motora se ne moze spavati od 7 ujutro svaki dan ukljucujuci subote i nedjelje. Od buke motorista koji turiraju ispred prozora se ne moze nikada imati otvoreni prozor sto je posebno frustrirajuce po ljeti kada je u stanu vruce.

Nadalje, molim Vas da uzmete u obzir da razni pojedinci dolaze na pologon vjezbati i u gluho doba noci buduci da poligon ni na koji nacin nije “zasticen” rampom ili nekakvim drugim rjesenjem, pa se i od takvih pojecinaca koji se slobodno “naganjaju” i turiraju svoje automobile/motore na parkingu ispod nasih prozora ne moze spavati po noci.

Dodatno Vas molim da provjerite kako je dozvoljeno da autoskole imaju svoja “vjezbanja” prije normalnog radnog vremena, sto bi po svim normalnim propisima trebalo biti ne ranije od 8 sati ujutro.

Dodatno Vas molim za informaciju da li se i kada razmislja o realokaciji ovog pologona u nenaseljeno podrucje grada jer svakodnevnu buka motorista ne bi trebala biti smjestena nekome ispod prozora.

Hvala i lp, Ivana

S poštovanjem,

Ivana Dobrikovic

Za: Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Zagreb
Postovani,

Molim Vas za odgovor na postavljeno pitanje koje je u vasoj nadleznosti.

S poštovanjem,

Ivana Dobrikovic