Nebriga za invalidne roditelje

Marin Bašić je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Čeka se odgovor na požurnicu Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb za rješavanje ovog zahtjeva. Po zakonu, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb je trebala odgovoriti brzo i od strane (detalji)

Za: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb
Poštovani,
Kako i kome podnijeti zahtjev za nebrigu o roditeljima, roditelji su stari i invalidne osobe 80 posto i 100 posto invalidnost.
Prijava bi bila anonimna jer navedeni slučaj ima troje punoljetne djece.
Zahvaljujem.

S poštovanjem,

Marin Bašić

informacije, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagreb

Poštovani,
Molim dostavite mi Vašu adresu na koju bih mogla poslati rješenje.
S poštovanjem,

Dobrila Miletić
Službenica za informiranje
REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU,
OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITKU
Trg Nevenke Topalušić 1
HR – 10000 ZAGREB

Ova elektronička poruka i njeni prilozi mogu sadržavati povlaštene informacije i/ili povjerljive informacije. Molimo vas da poruku ne čitate ako niste njen naznačeni primatelj. Ako ste ovu poruku primili greškom, molimo vas da o tome obavijestite pošiljatelja i da izvornu poruku i njene privitke uništite bez čitanja ili bilo kakvog pohranjivanja. Svaka neovlaštena upotreba, distribucija, reprodukcija ili priopćavanje ove poruke zabranjena je. Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  ne preuzima odgovornost za sadržaj ove poruke, odnosno za posljedice radnji koje bi proizašle iz proslijeđenih informacija, a niti stajališta izražena u ovoj poruci ne odražavaju nužno službena stajališta Ministarstva. S obzirom na nepostojanje potpune sigurnosti e-mail komunikacije, Ministarstvo ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu nastalu uslijed zaraženosti e-mail poruke virusom ili drugim štetnim programom, neovlaštene interferencije, pogrešne ili zakašnjele dostave poruke uslijed tehničkih problema. Ministarstvo  zadržava pravo nadziranja i pohranjivanja e-mail poruka koje se šalju iz Ministarstva ili u njega pristižu.
Molim ne ispisujte ovaj e-mail osim ako je to zaista potrebno.

prikazati citirane dijelove

Za: informacije
Poštovani,
Riješenje možete poslati na mail [email address]
Zahvaljujem

S poštovanjem,

Marin Bašić