Popis punionica za e-automobile

Zdenka Radoš je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Općina Vinodolska kao dio skupine poslane na 588 tijela javne vlasti

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Općina Vinodolska ne posjeduje traženu informaciju.

Za: [Authority name]

Molim vas popis punionica za električne automobile koje je (su)financirao ovo tijelo javne vlasti. U odgovor uključite osnovne detalje o punionici kojima raspolažete: lokacija-adresa mjesta za punjenje, broj automobila koji se u istom trenutku mogu puniti i vrste punjača (spori, brzi), naplata ako postoji te u kojem omjeru je ovo tijelo (su)financiralo postavljanje punionice.

Želim vam ugodne blagdane!

Hvala vam i lijep pozdrav,
Zdenka Radoš

Općina Vinodolska (pravna služba), Općina Vinodolska

1 privitaka

Poštovana,
Slijedom Vašeg zahtjeva za pristup informacijama sa predmetom osnovom financiranja punionica za elek automobile, u privitku Vam dostavljamo očitovanje.
S poštovanjem,

Ivana Papić Šarar / Administrativni tajnik
[Općina Vinodolska e-mail za zahtjeve]

Vinodolska Općina
Bribir 34, 51253 Bribir
Tel: +385 51 422 540 / Fax: +385 51 248 007
https://vinodol.hr

Ova elektronička pošta (i sve priložene datoteke) je povjerljiva i namijenjena je osobi ili osobama na koje je naslovljena. Ukoliko ste primili ovu poruku greškom, molimo Vas, obavijestite pošiljatelja, a poruku i sve njene privitke odmah, trajno uklonite s računala. Bilo kakvo prenošenje, kopiranje ili distribucija informacija sadržanih u poruci trećim osobama je zabranjeno i može biti zakonski kažnjivo. Zahvaljujemo na razumijevanju.

prikazati citirane dijelove