Porijeklo plazme iz koje je proizveden lijek koji se uvozi u Republiku Hrvatsku

Zahtjev za pristup informacijama od Petra Troha za Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Čeka se da Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb odgovori na požurnicu za rješavanje ovog zahtjeva. Po zakonu, Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb je trebao odgovoriti do (detalji)

Za: Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

Poštovani,

temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama, molim da mi u elektroničkom obliku putem kojim ste i zaprimili ovaj Zahtjev odgovorite i dostavite sljedeće informacije:

1. Na koji način provjeravate u stvarnosti porijeklo ljudske plazme iz koje je proizveden lijek koji se uvozi u Republiku Hrvatsku?

2. Popis svih provedenih laboratorijskih provjera.

Unaprijed zahvaljujem na Vašim cijenjenim odgovorima.

S poštovanjem,
Petra Troha
(informaciju o mojoj adresi ću dostaviti, radi zaštite privatnosti, izravno na adresu Službenika za informiranje)

Jasminka Tadin, Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

1 privitaka

  • Attachment

    ZPPI Troha podrijetlo ljudske plazme i laboratorijske provjere odgovor za zahtjev.docx

    21K Download View as HTML

Za: Jasminka Tadin

Poštovana,

zahvajujem na Vašem iscrpnom odgovoru.

Temeljem navedenog, molim Vas da mi potvrdite da li sam u pravu kada tvrdim da Vi u Hrvatskoj ne provjeravate porijeklo plazme iz koje se proizvode lijekovi koji ulaze u našu državu, već samo vjerujete potvrdama koje su izdale neke druge institucije.

S poštovanjem,
Petra Troha

Za: Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da požurite postupak u tijelu javne vlasti Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb koje se bavi mojim zahtjevom za pristup informacijama 'Porijeklo plazme iz koje je proizveden lijek koji se uvozi u Republiku Hrvatsku'.

Molim Vas da odgovorite na moje pitanje kojim nastojim potvrditi da sam dobro shvatila da vi ne provodite laboratorijske provjere porijekla plazme iz koje su proizvedeni lijekovi koji ulaze u Republiku Hrvatsku.

Potpuna povijest mog zahtjeva za pristup informacijama i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: https://imamopravoznati.org/request/pori...

Unaprijed zahvaljujem na Vašem cijenjenom odgovoru.

S poštovanjem,
Petra Troha