Potrošnja vode 3

Zahtjev za pristup informacijama od Željko Smolčić za Komunalno trgovačko društvo Vodovod Žrnovnica, Novi Vinodolski

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: Komunalno trgovačko društvo Vodovod Žrnovnica, Novi Vinodolski

Poštovani VIO Žrnovnica!

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Molim vas da mi na DVD-u ili CD-u, USB stick ili na bilo koji način preko interneta (npr. JumboMail) dostavite sve materijale u digitalnom obliku (PDF):

1) Dnevna, ili po tjednima ili periodima od 5-10 dana u vršnim periodima u mjesecu kolovozu ( podatke u tom obliku ste dali projektantima Aglomeracije Crikvenica, prema odgovoru u e-mailu 21.4.2022. glavnog recenzenta Projektne dokumentacije Aglomeracija Crikvenica, Izv. Prof. dr.sc. Dražen Vouk, Građevinski fakultet Zagreb:
„Opterećenje od turističkih djelatnosti je utvrđeno na temelju podataka o potrošnji vode za konkretne potrošače (mjerna mjesta), kao i broj smještajnih kapaciteta (postojeći i planirani u istima). Dobiveni su i službeni podatci o d turističke zajednice, čak i na razini broja noćenja po danima u mjesecima srpnju i kolovozu, tako je pri izračunu mjerodavnog opterećenja uzet čak i dan s najvećim brojem noćenja (period od 05.-17. kolovoza je za nekoliko godina utvrđen kao period s najvećim turističkim opterećenjem). Prognozirano je i blago povećanje opterećenja turističkih kompleksa do 2050. godine.“

S poštovanjem,

Željko Smolčić

SysAdmin Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Nažalost, email nije mogao biti isporučen službeniku za informiranje jer njihov email server javlja da je mailbox prepunjen:

Subject Zahtjev za pristup informacijama - Potrošnja vode 3
Created July 14, 2022
Hard bounce less than a minute after being sent
DSN 5.0.0
Status bounced (host vodovod-zrnovnica.hr[144.76.215.243] said: 550 Mailbox is full / Blocks limit exceeded / Inode limit exceeded (in reply to RCPT TO command))

Pokušati ćemo ponoviti slanje za nekoliko dana.

SysAdmin Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Nažalost, zahtijev i dalje ne može biti isporučen:

From: imamopravoznati.org
To: (email službenika za informiranje)
Subject: Zahtjev za pristup informacijama - Potrošnja vode 3
Hard bounce less than a minute after being sent
DSN: 5.0.0
Status: bounced (host vodovod-zrnovnica.hr[144.76.215.243] said: 550 Mailbox is full / Blocks limit exceeded / Inode limit exceeded (in reply to RCPT TO command))