prihod ZET-a od karata

Ivan Blažević je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Zagrebački holding, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Zagrebački holding, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Ivan Blažević

Za: Zagrebački holding

Poštovani,

temeljem zakona o Pravu na pristup informacijama molim Vas da mi dostavite podatak prihoda ZET-a, odnosno Zagrebačkog holdinga od karata nakon uvođenja tzv. polusatnih karata od 4 kune i to od 1.veljače do 30.travnja 2017.g. Uz to Vas molim da mi dostavite podatak prihoda od karata za isto razdoblje u 2016.godini.

Molim Vas da mi podatke dostavite putem e-maila u strojno čitljivom obliku.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

S poštovanjem,

Ivan Blažević

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org