Projekt uređenja parka na Trnjanskoj Savici - potvrde javnopravnih tijela

Suzana Dobrić Žaja je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Grad Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Suzana Dobrić Žaja

Za: Grad Zagreb

Poštovani, molim Vas da mi dostavite skenove potvrda javno pravnih tijela Vodovod i odvodnja, Mup (inspekcija zaštite od požara), Gradski ured za prostorno uređenje (sektor za građenje i održavanje komunalne infrastrukture), Gradski ured za prostorno uređenje (odjel za promet), Gradski ured za prostorno uređenje (odjel za zelene površine), Sanitarno tehničke uvjete i uvjete zaštite od buke, sve vezano za glavni projekt oznake TD 18/17 izrađen po Arhitektura u bijelom d.o.o. Zagreb, Ribnička 9, temeljem kojeg je izdana prijava početka građenja klasa 361-03/17-007/359 od dana 20.04.2017.godine.

Sukladno čl. 17. st. 2. ZPPI-ja naznačujem da želim primiti Vaš odgovor na isti način i na istu elektronsku adresu putem koje ste zaprimili moj zahtjev. Molim Vas da moje osobne podatke (npr. kućna adresa) uklonite prije dostavljanja odgovora elektronskim putem sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

S poštovanjem,

Suzana Dobrić Žaja

Suzana Dobrić Žaja je ostavio/la bilješku ()

Osobni podaci poslani direktno s privatne e-mail adrese.

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Suzana Dobrić Žaja

Za: Grad Zagreb

Poštovani,
podsjećam da sam 13. 5. 2017. uputila zahtjev da mi dostavite skenove potvrda javno pravnih
tijela Vodovod i odvodnja, Mup (inspekcija zaštite od požara), Gradski ured za prostorno uređenje (sektor za građenje i održavanje komunalne infrastrukture), Gradski ured za prostorno uređenje (odjel za promet), Gradski ured za prostorno uređenje (odjel za zelene površine), Sanitarno tehničke uvjete i uvjete zaštite od
buke, sve vezano za glavni projekt oznake TD 18/17 izrađen po Arhitektura u bijelom d.o.o. Zagreb, Ribnička 9, temeljem kojeg je izdana prijava početka građenja klasa 361-03/17-007/359 od dana 20.04.2017.godine.

Zakonski rok za odgovor istekao 27. 5. te vas molim da mi što hitnije dostavite tražene podatke.

S poštovanjem,

Suzana Dobrić Žaja

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje u roku 15 dana nakon isteka roka za odgovor.

Ukoliko niste u roku za žalbu mogli napisati žalbu, predlažem da pošaljete predstavku radi kršenja zakonskih rokova, putem online obrasca:
https://imamopravoznati.typeform.com/to/...

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!