Psi lutalice 2020

Zahtjev za pristup informacijama od Ivica Krajun za Grad Županja

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Za: Grad Županja

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije koliko je Grad Županja zbrinuo pasa lutalica u 2020. godini te da li je provedena javna nabava ?

S poštovanjem,

Ivica Krajun

S t a r i M i k a n o v c i , M. G u p c a 1 0 1

SysAdmin Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Molimo podnositelja zahtjeva da NE navodi osobne podatke poput kućne adrese, brojeva telefona, datuma rođenja, osobni identifikacijski broj (OIB) jer su to sve osobni podaci sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ne preporučamo da se takvi podaci šalju putem ovog javnog servisa.

U ovom zahtjevu nismo mogli izuseti osobne podatke s javnih stranica na Imamo pravo znati, te ne možemo jamčiti da osobni podaci nisu viđeni od strane trećih osoba ili da ih nisu sačuvali pretraživači. Obično uzimamo u obzir samo one zahtjeve za uklanjanjem osobnih informacija koje dolaze od pojedinaca kojih se tiču, ali u slučaju osjetljivih informacija cijenimo svaku naznaku pogreške.

Za sve ostale sadržaje trudimo se ukloniti osobne podatke gdje god je to moguće. No ne možemo s lakoćom prepoznati i ukloniti podatke iz različitih vrsta privitaka (kao što su JPG, PDF, Microsoft Word ili Excel).

Molimo podnositelja da napomene tijelu javne vlasti da želi odgovor elektronskim putem te da tijelo javne vlasti u elektronskom odgovoru prema javnoj platformi za pristup informacijama Imamo pravo znati ne prikazuje osobne podatke sukladno Zakonu o zaštiti podataka.

Više o ovome možete pročitati putem linka:
http://imamopravoznati.org/help/privacy#...

Grad Županja

2 privitaka

Poštovani u privitku dostavljam dopis i odgovor koji sadrži tražene informacije.
S poštovanjem!

A.Balentović

prikazati citirane dijelove