Putni troškovi za Marasa, ministra poduzetništva i obrta u 12. sazivu Vlade RH za 2011. i 2012. godinu

Zahtjev za pristup informacijama od marko petrović za Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Poštovani,

ljubazno Vas molim da dostavite odgovorom na ovu adresu sljedeće informacije, vezano uz putne troškove Gordana Maras, ministra poduzetništva i obrta u 12. sazivu Vlade Republike Hrvatske za 2011. i 2012. godinu:

A. Ukupan broj službenih putovanja za navedeno vremensko razdoblje, uz naznaku broja službenih putovanja u zemlji i inozemstvu u navedenom vremenskom razdoblju.

B. Broj putovanja u kojima se putovalo Vladinim zrakoplovom za navedeno vremensko razdoblje.

C. Broj osoba u pratnji po pojedinom službenom putovanju.

D. Informacija o korištenju Vladinog zrakoplova po pojedinom službenom putovanju.

E. Ukupni putni troškovi za navedenog člana Vlade i pratnju po pojedinom službenom putovanju.

F. Ukupni troškovi smještaja za navedenog člana Vlade i pratnju po pojedinom službenom putovanju.

G. Ukupan iznos troškova reprezentacije nastalih u vezi službenog putovanja po pojedinom službenom putovanju.

Molim Vas da tražene informacije dostavite u otvorenom obliku kako je opisano u članku 5. točki 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15).

Ukoliko su podaci već javno objavljeni na Vašim internetskim stranicama, ljubazno Vas molim dostavu izravnog linka na tražene podatke.

Ako želite, podatke možete popuniti u tablicu koju možete preuzeti na linku https://goo.gl/ZSjdsD, izaberite File - Download as - Microsoft Excel.

Molim vas da u Vašem odgovoru ne prikazujete moje osobne podatke (adresa i mjesto) odnosno ako ih prikazujete onda neka budu zacrnjeni.

Lijep pozdrav
Marko Petrović
[Osobna informacija]

Pisarnica, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Ova je poruka skrivena. Odgovor tijela javne vlasti od 16.03.2018 u kojem produžuju rok za odgovor za dodatnih 15 dana sadrži osobne podatke. Molimo kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja. Ako ste predali zahtjev, možete seprijaviti da biste vidjeli poruku.

Pisarnica, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Ova je poruka skrivena. Odgovor tijela javne vlasti od 7.05.2018 sadrži osobne podatke. Cenzurirani odgovor nalazi se na linku https://app.box.com/s/vf9fegcxdxe48xt88ssexhughbpg5yrw. Molimo kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja. Ako ste predali zahtjev, možete seprijaviti da biste vidjeli poruku.