Statistika vozila 2010. - 2016.

Miroslav Schlossberg je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Miroslav Schlossberg

Za: Hrvatske autoceste - HAC

Poštovani,

Ljubazno vas molim dostavu broja vozila koja su vozila po autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta za razdoblje 2010. - 2016. godina prikazano po kalendarskim danima po relaciji i po kategoriji vozila.

Uz ovo ljubazno vas molim ukoliko ne raspolazete podacima po kalendarskim danima da dostavite podatke kojima raspolazete.

Odgovor molim digitalno odgovorom na ovu adresu kao najekonomicniji nacin dostave trazenih informacija.

S poštovanjem,
Miroslav Schlossberg

sluzbenikzainformiranje, Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine, Zagreb

Poštovani gospodine Schlossberg,

Sukladno Vašem zahtjevu za pristup informacijama, zaprimljenog 17.4.2017. putem elektroničke poste, obavještavamo Vas da su informacije kojima raspolažu Hrvatske autoceste d.o.o. objavljene na službenoj stranici Društva na ovoj poveznici:

http://hac.hr/promet-i-sigurnost/promet/...

S poštovanjem,

Službenik za informiranje Hrvatskih autocesta d.o.o.

prikazati citirane dijelove

Miroslav Schlossberg

Za: sluzbenikzainformiranje

Postovani sluzbenik za informiranje,

U vasem potpisu nedostaje ime. Ljubazno vas molim da se predstavite kako bih znao tko odgovara.

Molim vas dopunu odnosno ispravak dostavljenih informacija:

- u vasem odgovoru od 21.4.2017 naveli ste da se trazeni podaci nalaze na web stranici http://hac.hr/promet-i-sigurnost/promet/...

- uvidom u podatke na web stranici, na primjer datoteka za veljacu 2017. http://hac.hr/sites/hac.hr/files/cr-coll... razvidno je da podatak sadrzi "Promet na autocestama u nadležnosti HAC-a u mjesecu VELJAČI 2017. godine" po autocesti te s ukupnim brojem ostavrenom prometu po lakim vozilima, motociklima i teskim vozilima

- navedeni podaci tek dijelomicno odgovaraju na zahtjev, stoga vas molim dopunu informacija sa podacima o broju vozila na autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta za razdoblje 2010.-2016. godina prikazano po kalendarskim danima po prevezenoj relaciji (ulaz-izlaz na autocesti)i po kategoriji vozila (prema skupini vozila kao u vasem cjeniku http://hac.hr/hr/cestarina/cjenik - I, IA, II, III, IV).

Molim odgovor elektronskim putem kao nejekonomicniji nacin dostave trazenih informacija.

S poštovanjem,
Miroslav Schlossberg
[osobni podaci uklonjeni]

sluzbenikzainformiranje, Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine, Zagreb

Poštovani,

Vaš zahtjev ustupljen je Hrvatskim autocestama održavanje i naplata cestarine d.o.o., sukladno članku 21. stavak 1. Zakona o pravu na pristup informacijama.

S poštovanjem

prikazati citirane dijelove

sluzbenikzainformiranjeONC,

7 privitaka

Poštovani,

Vezano na Vaš zahtjev za pristup informacijama ističemo da Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o. ne izrađuju izvještaj "po kalendarskim danima po prevezenoj relaciji (ulaz-izlaz na autocesti) i po kategoriji vozila (prema skupini vozila kao u cjeniku http://hac.hr/hr/cestarina/cjenik - I, IA, II, III, IV)" .

Slijedom navedenog dostavljamo Vam podatke o prometu kojima raspolažemo, odnosno podatke o prometu po mjesecima i skupinama vozila na autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta d.o.o. za razdoblje od 2010. do 2016. godine.

S poštovanjem,

Službenik za informiranje Hrvatskih autocesta održavanje i naplata cestarine d.o.o.

Mileva Pavlović-Stanković, dipl.iur.

Prije ispisa razmislite o okolisu! / Please consider the environment before printing this e-mail!

Informacije sadrzane u ovoj elektronickoj poruci mogu biti povjerljive. Ukoliko niste naznaceni primatelj(i) ove poruke, svaka neovlastena upotreba, reprodukcija ili priopcavanje sadrzaja zabranjeno je. Iako vjerujemo da su ova poruka i eventualni privici slobodni od virusa, Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o. ne preuzima odgovornost za bilo kakav gubitak ili stetu koja nastane iz prijema ili koristenja ove poruke. Ukoliko ste ovu poruku primili greskom, molimo da odmah obavijestite posiljatelja, a sve kopije ove elektronicke poruke (ukljucujuci i privitke) trajno obrisete.

prikazati citirane dijelove