Status E-savjetovanja za Nacrt prijedloga zakona o osiguranju kvalitete u visokom obrazovanju

Zahtjev za pristup informacijama od Gong za Vlada Republike Hrvatske, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je odbijen od strane Vlada Republike Hrvatske, Zagreb.

Za: Vlada Republike Hrvatske, Zagreb

Poštovani,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama molimo da nam se dostavi informacija o statusu E-savjetovanja za Nacrt prijedloga zakona o osiguranju kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti.

Naime, Nacrt zakona je u nedavno bio postavljen na portal za E-savjetovanja na ovom linku: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainSc..., ali u međuvremenu je uklonjen i s portala i s popisa savjetovanja koja su u tijeku na mrežnim stranicama e-savjetovanja i na stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Spomenuti Nacrt nalazi se i u planu savjetovanja Ministarstva znanosti i obrazovanja za 2018. godinu za IV. kvartal.

Molim da nam javite što se dogodilo s Nacrtom prijedloga zakona o osiguranju kvalitete u visokom obrazovanju i na koji način možemo doći do teksta nacrta ako se poveznica na njega promijenila. Također, molimo da nam javite u kojem će se trenutku biti moguće uključiti u javno savjetovanje u vezi s ovim zakonom.

S poštovanjem,

GONG

Pisarnica Otprema, Vlada Republike Hrvatske, Zagreb

1 privitaka

 

 

 

 

 

Poštovani,

 

     Dostavljamo Vam akt/e Vlade Republike Hrvatske.

 

Srdačan pozdrav,

 

                      Pisarnica   

    

      Vlada Republike Hrvatske

 

e-pošta:  [1][e-mail adresa]

              [2][e-mail adresa]

 

References

Visible links
1. mailto:[e-mail adresa]
2. mailto:[e-mail adresa]

Gong je ostavio/la bilješku ()

Putem pošte smo dobili rješenje kojim se odbija naš zahtjev s obrazloženjem da Ministarstvo rada ne posjeduje tražene informacije.