Sudske odluke u predmetima radi kaznenih djela protiv okoliša

Udruga BIOM je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Općinski sud u Varaždinu

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: Općinski sud u Varaždinu

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Poštovani,

temeljem čl. 5., st. 1. kojim je osigurano pravo na pristup informacijama o djelovanju javnih tijela te čl. 18. koji definira sadržaj pisanog zahtjeva prema Zakonu o pravu na pristup informacijama (NN 25/13) molimo vas za dostavom:

I.) Sudske odluke u kaznenim predmetima koji su se pred vašim sudom vodili radi kaznenih djela protiv okoliša (iz Glave XX. Kaznenog zakona) u razdoblju od 2013. godine do danas.

U slučaju da je te sudske odluke moguće pronaći putem tražilice sudskih odluka (na poveznici https://sudskapraksa.vsrh.hr/home) ili putem druge javno dostupne baze podataka dovoljno je da nam dostavite broj sudskog predmeta.

Molimo da nam odgovor dostavite putem maila ako je moguće.

Ako niste ovlašteni odgovoriti na gorespomenuti zahtjev, tj. ako ne posjedujete ili ne raspolažete s navedenom informacijom, dužni ste nas u roku od 8 dana uz obavijest uputiti na mjerodavno tijelo prema čl. 21. Zakona o pravu na pristup informacijama.

S poštovanjem,
Udruga BIOM

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

Poštovani,
u perodu 25.1. - 21.2.2020. portal je privremeno bio nedostupan. S obzirom da je moguće da je tijelo javne vlasti pokušalo poslati odgovor na vaš zahtjev u tom periodu, molimo da se ponovo obratite tijelu te ih zamolite da ponovno dostave njihov odgovor.

Link za slanje dodatne poruke na ovom predmetu:
http://imamopravoznati.org/request/7209/...

Ispričavamo se zbog svih neugodnosti koje su uzrokovane privremenom nedostupnošću platforme :(

Sent request to Općinski sud u Varaždinu again.