Ugovor krajobraznog uređenja zelenih površina na području Grada Zagreba

Miroslav Poje je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Grad Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Grad Zagreb

Poštovana,

molim Vas da mi dostavite Ugovor krajobraznog uređenja zelenih površina na području Grada Zagreba od 12.4.2017. godine između Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga d.o.o - podružnica Zrinjevac.

S poštovanjem,

Miroslav Poje
[osobni podaci uklonjeni]

Za: Grad Zagreb

Poštovana,
podsjećam da sutra ističe zakonski rok za odgovor.

S poštovanjem,
Miroslav Poje

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Miroslav Poje je ostavio/la bilješku ()

Miroslav Poje je ostavio/la bilješku ()

Poslana prijava Povjerenici za informiranje.