Upit: Financiranje medija u 2020. i 2021. godini

maša Samardžija je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Općina Darda kao dio skupine poslane na 42 tijela javne vlasti

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Čeka se odgovor na požurnicu Općina Darda za rješavanje ovog zahtjeva. Po zakonu, Općina Darda je trebala odgovoriti brzo i od strane (detalji)

Poštovani,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama molim sljedeće informacije:
- Sklopljene ugovore o uslugama s medijima u 2020. i 2021. godini
- Kartice konta dobavljača s isplatama medijima u 2020. i 2021. godini
- Popis medija koji su tijekom 2020. i 2021. godine primali subvencije ili donacije iz proračuna temeljem raspisanih natječaja, diskrecijskom odlukom ili temeljem suvlasništva u mediju s iznosima po godinama za svaki medij.

Molim da mi informacije dostavite u elektronskom obliku putem platforme Imamo pravo znati s koje Vam je upućen zahtjev.

Molim da mi javite ako bi Vam za dostavu traženih informacija trebao rok duži od 15 dana.

Unaprijed zahvaljujem na susretljivosti.

S poštovanjem,

Maša Samardžija

Općina Darda

[Subject only] RE: Zahtjev za pristup informacijama - Upit: Financiranje medija u 2020. i 2021. godini

prikazati citirane dijelove

Za: Općina Darda

Poštovani,
Prema smjernicama Povjerenika za informiranje dostupnima na poveznici https://publikacije.imamopravoznati.org/... tijelo javne vlasti treba dostaviti informaciju na isti način na koji je primilo zahtjev, te je u tom smislu adresa elektroničke pošte dovoljna za dostavu informacija.
Prema smjernicama Povjerenika dostupnima na poveznici https://publikacije.imamopravoznati.org/... inzistiranje na adresi u slučaju zahtjeva podnesenog elektroničkom poštom, a kada se već sa sigurnošću može utvrditi da korisnik ima pravo pristupa traženoj informaciji, protivno je načelima ekonomičnosti u postupanju te načelu suradnje i pružanja pomoći.

S poštovanjem,

Maša Samardžija