Upit o broju taksi vozila na području Grada Zagreba

sandra bencic je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Za: Grad Zagreb
Poštovani, za potrebe istraživanja usluga javnog prijevoza u gradu Zagrebu potreban mi je podatak o broju vozila uključenih u obavljanje autotaksi prijevoza. Naime, broj licenci je poznat preko nacionalnog registra cestovnih vozila, no broj licenci ne odražava broj vozila jer tvrtka koja obavlja autotaksi prijevoz može na temelju jedne licence imati veći broj vozila. Molim vas da mi dostavite konkretan podatak o ukupnom broju vozila na temelju izdanih licenci za autotaksi prijevoz u Gradu Zagrebu
Srdačan pozdrav
S poštovanjem,

Sandra Benčić, Ulica grada Vukovara, 224 Zagreb

Ana Gojanović-Rakić, Grad Zagreb

Poštovana gospođo Benčić,

temeljem članka 23. stavka 1. točke 1. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15), a nastavno na očitovanje Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Sektora za promet, Odsjeka za javni gradski, cestovni i auto taksi promet, dostavljam Vam traženi podatak prema kojem je, na temelju evidencije o autotaksi prijevozu kojim raspolaže spomenuti Ured, na području Grada Zagreba evidentirano ukupno 1776 vozila koja su licencirana za obavljanje autotaksi prijevoza.

Lijepo Vas molim potvrdu primitka ovoga maila.

Unaprijed zahvaljujem,
S poštovanjem,

Ana Gojanović-Rakić, dipl.iur.
službenica za informiranje

GRAD ZAGREB
Ured gradonačelnika
Služba za informiranje
Zagreb, Trg Stjepana Radića 1
T: +385 (0) 1 610 0134

prikazati citirane dijelove

Za: Ana Gojanović-Rakić
Poštovana, potvrdjujem primitak i zahvaljujem na odgovoru.

S poštovanjem,

Sandra Benčić