Zapisnik sjednice gradskog vijeća

Mario Elez je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo uprave, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Poštovani Ministarstvo uprave,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija: Sjednice gradskog vijeća se tonski snimaju zbog izrade zapisnika u pisanom obliku, ali u tom zapisniku se dešava da se izbacuju ona pitanja i odgovori koje su postavili oporbeni vijećnici, a koja su na neki način neugodna ili nepovoljna po gradsku upravu. Jednako tako se iz zapisnika izbacuju pojedine izjave gradonačelnika koje mogu stvoriti negativnu političku sliku o njemu ili gradskoj upravi. Može li oporbeni vijećnik dobiti na preslušavanje audio zapisnik sa sjednice od tijela gradske uprave i jesu li dužni raditi točnu prepisku audio zapisa u pisani?

S poštovanjem, Mario Elez

Suzana Grizelj, Ministarstvo uprave, Zagreb

Poštovani, izvan ureda sam .  Za sva hitna pitanja molim da se obratite
kolegici Lani Belas na [email address].

 

Suzana Grizelj

 

Sent request to Ministarstvo uprave, Zagreb again.

kontakt- uprava, Ministarstvo uprave, Zagreb

1 privitaka

Poštovani,

 

U privitku Vam dostavljamo traženi odgovor.

 

S poštovanjem,

Ministarstvo uprave

 

 

Miroslav Schlossberg je ostavio/la bilješku ()

Ako tijelo javne vlasti ima audio zapis sjednice, duzni su vam odgovoriti na vas zahtjev za pravo na pristup informacijama i poslati vam audio zapis, a isto vrijedi i za prepisku audio zapisa ukoliko ona postoji. Napisite zahtjev za pravo na pristup informacijama na pravilno tijelo javne vlasti.