Da li je Selska 90 za rušenje

Zahtjev za pristup informacijama od Ljiljana Gorski za Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Odgovor na ovaj zahtjev jako kasni. Po zakonu, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb je trebao odgovoriti do (detalji). Možete ih požuriti tako da pošaljete požurnicu.

Za: Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Zagreb

Da li je Selska 90 za rušenje

S poštovanjem,

Ljiljana Gorski

Zahtjev za pristup informacijama, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb

Poštovana,
obavještavamo Vas da se Vaš upit ne smatra zahtjevom za pristup informacijama temeljem odredbi Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj 25/13 i 85/15).
S obzirom na navedeno, Vaš upit dostavit ćemo nadležnoj službi ovoga Ministarstva te će vam na isti biti odgovoreno.
S poštovanjem

prikazati citirane dijelove

Alumni Stella je ostavio/la bilješku ()

Poštovana Ljijana,

Vaš zahtjev nije pravilno postavljen kao zahtjev za pravom na pristup informacijama , odnosno ne smatra se istim, što je i povrdilo i Ministarstvo u svojem odgovoru. Prije korištenja našeg Portala, a kako bi dobili sto kvalitetnije i brže odgovore od tijela javne vlasti, možete se podsjetiti sto se smatra “informacijom” koju korisnik moze zatraziti ovdje: https://imamopravoznati.org/help/request.... Ta poveznica nudi i puno drugih korisnih savjeta o tome što sve doprinosi uspjesnosti rjesavanja zahtjeva, te Vas ohrabrujemo da ju procitate. Molimo Vas da ubuduce ne koristite ImamoPravoZnati za slanje opcih upita ili druge korespodencije koja je izvan okvira Zakona o pravu na pristup informacijama. Obavještavamo Vas ovim putem kako ćemo, zbog nepravilnosti, Vaš zahtjev sakriti s našeg Portala i on više nece biti vidljiv ostalim korisnicima. Na raspolaganju smo ako trebate dodatna pojašnjenja.

Lijep pozdrav,
ImamoPravoZnati tim