Data room prijave za pristup podacima

Igor Valentin je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Agencija za ugljikovodike, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Agencija za ugljikovodike, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Agencija za ugljikovodike, Zagreb

Poštovani,

Ljubazno vas molim podatak o broju zaprimljenih zahtjeva odnosno obrazaca prijava za ulazak u Data room od dana kada je sluzbeno otvoren 10. ozujka 2014. do dana zaprimanja ovog zahtjeva.

Odvojeno prikazite ukupan broj zaprimljenih offshore prijava i ukupan broj onshore prijava, prikazano za svaki mjesec u godini.

S poštovanjem,

Igor Valentin

Igor Valentin je ostavio/la bilješku ()

U sklopu Agencije za ugljikovodike nalazi se Data Room, odnosno soba s podacima u kojoj se nalaze geološki podaci za more i kopno.

Data Room s podacima za more službeno je otvoren 10. ožujka 2014. dok je Data Room s podacima za kopno otvoren 10. lipnja 2014. godine. Naknada za pristup podacima iznosi 5.000 EUR. Iznos naknade, ali i pravila koja se odnose na pristup podacima ista su i za more i za kopno.

Uz naslijeđene podatke koje je uglavnom u razdoblju od 1970. do 1990. prikupila INA – Industrija nafte d.d., prikupljeni su i novi podaci snimljeni 2013. godine u Jadranu. Novi podaci snimljeni najsuvremenijom tehnologijom ključni su za potpuno razumijevanje potencijala ugljikovodika na hrvatskoj strani Jadranskog mora.

Sva dokumentacija koja postoji u navedenoj prostoriji s podacima vlasništvo je Republike Hrvatske te se iz nje ne smije iznositi niti kopirati. Niti Agencija za ugljikovodike, niti njeni savjetnici ne daju jamstva niti preuzimaju odgovornost za točnost ili potpunost geoloških podataka.

Prostorija s podacima može se koristiti samo pod nadzorom predstavnika Agencije za ugljikovodike.

http://www.azu.hr/hr-hr/Data-room

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!